Ontwerp Zonder Titel 2023 01 20t162153.466

Op déze datum verschijnt de romcom Your Place or Mine op Netflix

Op social media wordt er al veel gesproken over de veelbelovende romantische comedie met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon.

Romantische comedie

Het is toch alweer een tijdje geleden dat er een leuke romantische comedie op Netflix verscheen. Valentijnsdag is natuurlijk bij uitstek de perfecte dag voor het uitbrengen van een nieuwe romcom. Netflix heeft dit slim gespeeld, aangezien de hoofdrollen zijn weggelegd voor Ashton Kutcher en Reese Witherspoon. De film gaat over single moeder Debbie die met haar zoon in Los Angeles woont. Ze is al twintig jaar bevriend met Peter, die als marketeer in New York werkzaam is. De vriendschap begon ooit met een hookup, maar hier is het toen bij gebleven. Debbie en Peter besluiten een tijdje van huis te ruilen, waarbij Peter ook de zorg voor Debbie’s zoon overneemt. Terwijl Debbie het naar haar zin heeft in New York en zelfs verliefd lijkt te worden, realiseert Peter zich dat hij toch misschien meer voor Debbie voelt dan hij ooit heeft toegegeven.

Lees ook: Bewezen: op vakantie gaan, zorgt voor gewichtsverlies en meer romantiek

Valentijnsdag

De film verschijnt op 10 februari op Netflix, maar we raden je aan om deze romcom eventueel tot 14 februari te bewaren. Mochten jij en je date/partner nog geen plannen hebben, dan is deze film uitermate geschikt. De film zit vol romantiek, humor en ongemakkelijke momenten. Het verhaal van de film is geschreven door Aline Brosh McKenna, die ook 27 Dresses en The Devil Wears Prada schreef. Dat beloofd veel goeds natuurlijk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Droombaan gezocht: Netflix zoekt stewardess voor bijna 4 ton per jaar

Foto: GettyImages
Bron: Purewow.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.