Sporten (3)

Déze series komen met een nieuw seizoen in 2021

Tja, soms moet je lang wachten op een nieuw seizoen van je favoriete serie. Gelukkig lijkt 2021 een goed jaar te worden. Dít kunnen we verwachten.

Sex Education

Precies een jaar na het tweede seizoen komt Netflix met een derde seizoen van Sex Education. In de serie volgen we Otis en zijn klasgenoten die allerlei ontdekkingen doen op het gebied van seks. Vanaf 17 januari te zien.

Stranger Things

Nóg zo’n populaire Netflix-original. Dit jaar verschijnt alweer het vierde seizoen van Stranger Things. Dan komen we er eindelijk achter wat er met Hopper is gebeurd. Wanneer is nog niet bekend, waarschijnlijk in het voorjaar.

La Casa de Papel

Deze zomer werd het vijfde seizoen van de Spaanse serie La Casa de Papel – waarin een groep criminelen een grote overval pleegt – door Netflix aangekondigd. Dit is ook het laatste seizoen. Wanneer hij verschijnt is nog niet bekend.

Ozark

Er verschijnt nog één laatste seizoen van Ozark: de serie waarin Marty en zijn gezin een drugskartel proberen te overleven. Waarschijnlijk verschijnt seizoen 4 eind 2021.

You

In november 2020 werden de opnames van het derde seizoen weer hervat. Wanneer we erachter komen wie het volgende slachtoffer van Joe is, weten we niet.

The Handmaid’s Tale

Ook de opnames deze serie – die te zien is op Videoland – liepen vertraging op door het coronavirus. Het vierde deel van The Handmaid’s Tale zal eerst op Hulu verschijnen en daarna pas op Videoland. Wanneer is nog niet duidelijk.

Love Is Blind

Deze datingshow was vorig jaar een enorme hit. Niet gek dat er niet één, maar twee nieuwe seizoenen verschijnen. In de serie zien we hoe vrijgezellen met elkaar daten zonder elkaar te zien.

Virgin River

Het moment waar we allemaal op wachten: het derde seizoen van Virgin River. Onlangs werd het nieuwe deel aangekondigd door de hoofdrolspelers zelf. Wanneer we ‘m precies kunnen verwachten is nog niet duidelijk.

Undercover

Ook het tweede seizoen van de Nederlands-Belgische serie Undercover was een groot succes. De opnames van het derde seizoen zijn inmiddels begonnen, maar wanneer we hem kunnen zien is onbekend.

Emily in Paris

Een van de meest besproken series van het afgelopen jaar. In november kondigde Netflix een tweede seizoen aan. Omdat de serie in Parijs is gefilmd, kan corona de opnames vertragen. Wanneer hij verwacht wordt, is dus niet duidelijk.

Élite

Goed nieuws: de makers van Élite konden de opnames van het vierde seizoen ondanks de coronamaatregelen gewoon afronden. Wanneer de serie precies op Netflix verschijnt, is nog onbekend.

Lees ook: Waarom iedereen het over de Netflix-serie Bridgerton heeft

Foto: Beth Dubber/Netflix, MGM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen