Netflix (5)

Bingen maar: déze films en series verschijnen in maart op Netflix

Heb je echt álles op Netflix al gezien? Dan hebben we goed nieuws: de streamingdienst komt in maart weer met een hoop nieuwe titels.

Wij hebben de leukste titels op een rijtje gezet.

Moxie

De 16-jarige verlegen Vivian is klaar met het seksisme op haar school. Ze raakt geïnspireerd door het rebelse verleden van haar moeder en ontketent een revolutie. Vanaf 3 maart te zien.

Anne+

Deze Nederlandse serie vertelt het verhaal van twintiger Anne, die in Amsterdam woont en studeert. We zien hoe haar vrienden en relaties Anne hebben gevormd tot de persoon die ze is. Seizoen 1 en 2 is vanaf 4 maart te zien.

Sentinelle

Klaar met de Franse serie Lupin? Dan moet je deze wraakthriller ook zien. Klara, een 33-jarige vrouw die voor het Franse leger werkt, komt getraumatiseerd terug uit Syrië. Net als ze haar leven weer op de rit heeft, wordt haar zus bijna dood op het strand aangetroffen. Ze doet er alles aan om de daders te vinden. Vanaf 5 maart te zien.

Marriage or Mortgage

Een combi tussen Married At First Sight en Kopen Zonder Kijken. Deelnemers moeten kiezen: of ze kopen hun droomhuis óf ze kiezen voor hun droombruiloft. Vanaf 10 maart te zien.

Yes Day

Twee ouders besluiten een ‘Yes day’ in het leven te roepen: een dag waarop hun kinderen álle regels mogen bepalen. De film is vanaf 12 maart te zien.

Lees ook: 6x de leukste films op Netflix om meteen in de zomerstemming te komen

The Blacklist

Liefhebbers van The Blacklist opgelet: in maart verschijnt het zevende seizoen op Netflix. Red en Elizabeth zullen recht tegenover elkaar komen te staan. De spanningen lopen flink op. Vanaf 13 maart te zien.

Sky Rojo

Drie ex-prostituees zijn van hun pooier ontsnapt. Terwijl ze vluchten uit de handen van een gevaarlijke club mensensmokkelaars begaan ze de ene misdaad na de andere. Vanaf 19 maart te zien.

Doris

Doris, een moeder van twee kinderen, zit met zichzelf in de knoop: ze weet niet wat ze wil en wat ze kan. En dat terwijl de mensen om haar heen juist heel drukke en volwassen levens leiden. Vanaf 20 maart te zien.

A Week Away

Als Will wordt gearresteerd, moet hij kiezen: naar de jeugdgevangenis of naar een christelijk zomerkamp. Hij kiest voor het laatste, maar voelt zich niet op zijn gemak. Tot hij zijn grote liefde ontmoet. Vanaf 26 maart te zien.

Caught By a Wave

Vond je The Fault in Our Stars een geweldige film? Dan moet je deze ook zien. Sara en Lorenzo zijn gek op de zee en die gemeenschappelijke interesse versterkt hun band. Maar dan onthult Sara dat ze een chronische ziekte heeft. Vanaf 25 maart te zien.

Lees ook: Waarom je de Netflix-serie Behind Her Eyes móet zien

Foto: Richard Peterson, Tamara Arranz/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen