Virgin River

Nu officieel: Netflix komt met derde seizoen van Virgin River

Heb jij de Netflix-serie Virgin River ook in één weekend uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws: de streamingsdienst komt met een derde seizoen.

Derde seizoen

Dit is misschien wel het beste nieuws van de maand: er komt een derde seizoen van Virgin River. De serie is momenteel zó populair dat een derde deel niet uit kon blijven. Hoofdrolspelers Melinda en Jack maken het heugelijke nieuws zelf bekend. “We willen jullie vanuit de grond ons hart bedanken voor het succes van seizoen twee”, zegt Martin Henderson, die Jack speelt. “En daarom komt Netflix met een derde seizoen”, aldus Alexandra Breckenridge, beter bekend als Melinda.

Tekst gaat verder onder de video

Virgin River

Nog nooit van Virgin River gehoord? Het verhaal in het kort: Melinda verhuist naar Virgin River – een stadje in Californië – om haar verleden achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Daar ontmoet ze de knappe Jack, die als oorlogsveteraan aan PTSS lijdt. In de serie volgen we Mels werk als verpleeg- en verloskundige, haar liefdesleven én ontdekken we alle geheimen van dorpsgenoten.

Bekijk de trailer van het tweede seizoen hieronder.

Lees ook: Deze series en films verschijnen in december op Netflix

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen