La Casa De Papel

Deze series en films verschijnen in april op Netflix

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet kijken? Gelukkig komt Netflix deze maand met een hoop nieuwe titels. Wij selecteerden de leukste.

Nailed it!

Even wat anders dan Heel Holland Bakt. In deze show draait het om misbaksels. De slechtste thuisbakkers gaan de strijd aan om eetbare meesterwerken na te maken. Seizoen 4 is nu te zien.

After life

Vanaf 24 april kunnen we kijken naar het tweede seizoen van After Life. In het eerste seizoen zagen we dat Tony het nogal zwaar heeft na het verliezen van zijn vrouw. Nu probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen.

La Casa de Papel

La Casa de Papel-fans opgelet: vanaf 3 april staat het vierde deel van de populaire Spaanse serie op Netflix. En dat is best snel, want afgelopen zomer kwam het derde deel nog online. Echte liefhebbers kunnen ook nog kijken naar een docu over de serie, die op dezelfde dag verschijnt.

Lees ook: Deze series en films verschenen in maart op Netflix

Once upon a time in Hollywood

De film van Quentin Tarantino waar iedereen het deze zomer over had staat vanaf 13 april op Netflix. Met in de hoofdrol niemand minder dan Brad Pitt en Leonardo DiCaprio.

The Breakfast Club

Vanaf 10 april kun je genieten van deze klassieke film uit 1985. Vijf uiteenlopende studenten moeten als straf een opstel over zichzelf schrijven. Al snel komen ze erachter dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.

The Willoughbys

In deze animatiefilm besluiten vier kinderen dat zij zichzelf beter kunnen opvoeden dan hun egocentrische ouders. Ze gaan op avontuur, maar ontdekken al snel dat hun ouderwetse normen en waarden heel anders zijn dan in de moderne wereld. Vanaf 22 april op Netflix.

Extraction

In deze film wordt Tyler (gespeeld door Chris Hemsworth) naar Bangladesh gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden. Vanaf 24 april te zien.

Ook interessant: Slaat de verveling toe? Dit zijn de leukste films op Netflix

Foto: Tamara Arranz Ramos / Netflix

 

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen