A Fall From Grace

Slaat de verveling toe? Dit zijn de leukste films op Netflix

Nu veel mensen door het Coronavirus thuiszitten, worden er massaal tips gedeeld om de dagen door te komen. Gelukkig staat er op Netflix ook genoeg leuks.

Lost Girls

In deze dramafilm verdwijnt de 24-jarige Shannan op mysterieuze wijze. Haar moeder start een onderzoek en komt allerlei waarheden over haar dochter en zichzelf te weten. Dat brengt veel spanning en drama met zich mee.

Adrift

Tami en Richard ontmoeten elkaar op Tahiti. Voor 10.000 dollar besluiten ze samen een boot naar San Diego te zeilen. Maar een tropische storm heeft dramatische gevolgen. Adrift is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Spenser Confidential

Ex-politieagent Spenser komt net uit de gevangenis. Al snel komt hij weer in de onderwereld terecht en probeert hij de waarheid achter een moord te achterhalen.

I Feel Pretty

Als Renee van haar hometrainer valt, krijgt ze een enorme klap op haar hoofd. Wanneer ze wakker wordt, voelt ze zich plotseling een stuk knapper, terwijl ze er voor de buitenwereld hetzelfde uitziet. Met haar nieuwe zelfvertrouwen schopt ze het ver.

A Fall From Grace

Grace staat in haar gemeenschap bekend als een lieve vrouw. Tot ze plotseling de moord op haar man bekend. Haar advocate Jasmine vertrouwt het niet en gaat op zoek naar de waarheid.

Love, Rosie

Deze film verscheen in 2014 in de bioscoop, maar staat sinds kort ook op Netflix. Rosie en Alex zijn van jongs af aan bevriend. Als Alex naar Amerika verhuist, worden ze plotseling van elkaar gescheiden. Zal hun vriendschap de afstand overleven?

The Intern

Dat deze film alweer vijf jaar oud is, maakt ‘m niet minder leuk. De 70-jarige weduwnaar Ben gaat als senior stagiair aan de slag bij een modewebsite. Er ontstaat een bijzondere band tussen Ben en zijn begeleider, Jules.

Foto: Charles Bergmann/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen