rob kemps

Verliefde Rob Kemps op de gevoelige plaat vastgelegd met nieuwe liefde

Rob Kemps is verliefd en iedereen mag het weten. Edwin Smulders, sterrenfotograaf van Story, heeft kiekjes van hem en zijn nieuwe vriendin gemaakt.

De nieuwe vriendin van Rob Kemps

Aan het roddelblad de eer om de eerste foto’s van Rob Kemps en Stephanie Klaver, zus van actrices Melody en Kimberly Klaver, te publiceren. Volgens Story zijn Rob en Stephanie sinds ‘enige tijd’ een koppel en maakt de danseres de zanger weer gelukkig na de breuk met Miriam, de moeder van zijn twee kinderen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Foto’s

Volgens hoofdredacteur Guido den Aantrekker proberen Rob en Stephanie buiten de schijnwerpers te blijven uit respect voor zijn ex-vriendin en heeft de fotograaf hen in de buurt van Stephanie’s appartement ‘betrapt’. Al weten we dankzij André Hazes dat er ook met regelmaat een afspraak gemaakt wordt met Edwin Smulders om zogezegd betrapt en vastgelegd te worden op de gevoelige plaat.

Breuk

Geruchten over de nieuwe relatie van Rob kwamen al snel na zijn breuk met zijn jeugdliefde Miriam naar buiten, maar bleven tot nu onbevestigd. “Verdrietig nieuws, na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn”, schreef Rob destijds over de breuk.

“We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn. We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven.”

Story schrijft dat Rob zijn ex-vriendin ‘verzorgd heeft achtergelaten’ en dat ze een omgangsregeling hebben die voor hen werkt, waarbij hij de kinderen drie dagen per week ziet.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP