Rick En Gaby

Rick Brandsteder reageert op ‘chemie’ met Gaby Blaaser

Kijkers van De Bachelorette wisten het zeker: er speelt iets tussen Rick Brandsteder en Gaby Blaaser. Nu doet de presentator een boekje open.

Chemie

In de finale van De Bachelorette koos Gaby voor Joey, maar thuis bleek al snel dat het om een vakantieliefde ging. Er zou zelfs alweer een nieuwe man in haar leven zijn. Toch zagen veel kijkers een romance tussen Gaby en presentator Rick Brandsteder ook wel zitten. In het napraatprogramma Videoland Viewing Party vertelde Monica Geuze dat ‘Gaby het op de set van De Bachelorette sowieso gedaan heeft met Rick’. Ook gesprekspartner Edson da Graça zag duidelijk chemie tussen de twee.

Oude bekenden

In een interview met het AD reageert Rick voor het eerst op de geruchten. Hij noemt zijn relatie met Gaby ‘een vertrouwensband’. “Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn. We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen”, vertelt hij. “Ach weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd. Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.”

Lees ook: Joey uit De Bachelorette over 24 uurs-date: ‘Ja, we hebben seks gehad’

Bron: Shownieuws, AD Foto: Jean-Pierre Fourie