Rachel Hazes

Rachel Hazes reageert op verzoening Roxeanne en André

Onlangs werd bekend dat Roxeanne en André Hazes elkaar na vijf jaar geen contact te hebben gehad weer in de armen te hebben gesloten. Nu reageert Rachel Hazes op deze gebeurtenis.

‘Fantastisch’

In een interview met RTL Boulevard laat Rachel weten enorm blij te zijn dat de hereniging is gelukt. “Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn is mijn grootste wens”, aldus de weduwe van André Hazes. “Dit is fantastisch. Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar.”

Roxeanne

Roxeanne Hazes liet aan Privé weten een hele geslaagde middag te hebben gehad. “Het was enorm gezellig, het was meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest. Ik was best een beetje gespannen.”

“Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren…”, vervolgt ze. “En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer léuk! Dat voelde zo goed”, aldus Rox.

Roxeanne en André hebben zich voorgenomen vaker met elkaar af te zullen spreken. “Dit laten we niet meer verwateren”, aldus de zangeres. “Het zal mij niet nog een keer overkomen.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP Foto

Lees ook: André en Roxeanne Hazes openhartig over hun eerste ontmoeting in jaren

Lees Vriendin digitaal

Voor €6,50 per maand

Ja, dit wil ik!

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.