Canva1 2021 12 28t142840.538

Déze programma’s en series zijn vanaf januari te zien

Nieuw jaar, nieuwe programma’s! Na de kerstvakantie starten er weer een hoop nieuwe series. We zetten ze op een rijtje.

Wie is de Mol?

Goed nieuws voor Molloten: het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat binnenkort van start. Met onder meer Everon Jackson Hooi, Kim-Lian van der Meij en Arno Kantelberg.
Vanaf 1 januari op NPO 1

Diepe gronden

Anna van Kessel, een gedragsdeskundige die bij de Nationale Politie, krijgt een zaak om aan te werken in de Weerribben. Hier is het lichaam van de 17-jarige Daphne Oosthoek naakt en met een plastic zak over haar hoofd in het water gevonden. Met onder andere Linda de Mol, Chris Zegers en Peter Blok.
Vanaf 2 januari op SBS6, iedere maandag volgt de nieuwste aflevering op Videoland

Big Brother

Binnenkort is de start van het nieuwe seizoen van Big Brother te zien bij RTL4, RTL5 en Videoland. De twee livestreams van het programma zijn vanaf dan 24 uur per dag te zien bij Videoland.
Vanaf 3 januari

Married at First Sight

In het zevende seizoen van Married at First Sight zullen koppels elkaar opnieuw voor het altaar ontmoeten.
Vanaf 4 januari op RTL 4

Volg je me nog?

In het komische programma ‘Volg je me nog?’ strijden twee teamcaptains onder leiding van Ruben Nicolai elke week met twee BN’ers in hun team om de meeste likes.
Vanaf 5 januari op RTL 4

Snackmasters

In Snackmasters nemen telkens twee Nederlandse chef-koks het tegen elkaar op, waarbij ze een snack zo goed mogelijk moeten namaken. Het programma wordt weer gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen.
Vanaf 5 januari op RTL4

Over mijn Lijk

In Over Mijn Lijk worden de levens van zes jongeren gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn. Dit seizoen zijn dat Jip, Patrick, Kiki, Roy, Francis en Irene.
Vanaf 5 januari op NPO 1

The Voice of Holland

Binnenkort kunnen we genieten van een gloednieuw seizoen van The Voice of Holland. Naast Waylon, Anouk en Ali B, zal Glennis Grace plaatsnemen in één van de rode stoelen.De show zal wederom gepresenteerd worden door Martijn Krabbé en Chantal Janzen.
Vanaf 7 januari op RTL4

Mocro Maffia

Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. Het nieuwe karakter Meltem, die is gelanceerd in de kortfilm Mocro Maffia: Meltem, zal een belangrijke rol spelen in het nieuwe seizoen.
Vanaf 28 januari op Videoland

Bron: Televizier
Foto: RTL, BNNVARA