Who Killed Sara

Dít zijn de 7 populairste Netflix-series van dit moment

Regenachtige dag(en)? Kruip lekker op de bank met een van deze populaire Netflix-series. Daarmee ben je voorlopig wel even zoet.

Who Killed Sara

Ook wel bekend onder de Mexicaanse naam ‘Quién mató a Sara?’ De serie – waarvan net een twee seizoen verschenen is – gaat over Alex Guzman. Hij zat achttien jaar in de gevangenis voor de moord op zijn zusje. Maar wat blijkt? Alex is onschuldig. Hij gaat op zoek naar de echte moordenaar.

The Serpent

The Serpent vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhraj. In de jaren ’70 reisde hij met zijn vriendin Marie-Andrée Lecerc door Thailand, Nepal en India. Dit zijn op dat moment populaire vakantiebestemmingen voor Europese toeristen.

New Amsterdam

In deze serie – gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital – doet Dr. Max Goodwin er alles aan om medisch directeur te worden. Er staan inmiddels twee seizoenen op Netflix.

The Queen’s Gambit

Als 8-jarig weeskind ontdekt Beth Harmon haar talent voor schaken. Ondertussen raakt ze verslaafd aan kalmerende middelen die door de staat worden verstrekt om kinderen rustig te houden. 

Behind Her Eyes

De zesdelige thriller vertelt het verhaal van Louise, een alleenstaande moeder die een affaire met haar baas – psychiater David – heeft. Haar leven neemt een bijzondere wending als ze bevriend raakt met zijn vrouw Adele. Dat zorgt voor een hoop leugens en geheimen. 

De Ridder

Deze serie speelt zich af in de rechtbank van Gent. Helena de Ridder was ooit advocaat, maar door een tragische zaak is ze nu openbaar aanklager. In elke aflevering staat een nieuw misdaaddossier centraal.

Homeland

Geen nieuwe serie, want Homeland is na acht seizoenen inmiddels afgelopen. Carrie is een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al Qaida. Daarnaast worstelt Carrie met haar eigen problemen.

Lees ook: Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Foto: Netflix