Netflix (9)

Déze films en series verschijnen in mei op Netflix

Nu er voorlopig nog geen voorjaarstemperaturen verwacht worden, moeten we ons binnen vermaken. Dat lukt prima met deze nieuwe Netflix-titels.

F*ck de liefde

Lisa zit midden in een scheiding met Jack en wordt door haar vriendinnen meegenomen naar Curaçao. Daar ontmoet ze wereldreiziger Jim. Haar bijna ex-man Jack geniet volop van zijn tijd als vrijgezel en duikt in bed met Cindy. Haar zus Bo is getrouwd met Said, maar wordt wel heel close met haar baas. Vanaf 4 mei te zien.

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

In deze true crime-documentaire ontdekken we meer over een reeks moorden in New York eind jaren ’70. Journalist Maury Terry was ervan overtuigd dat David Berkowitz niet de enige moordenaar was. Vanaf 5 mei te zien.

Monster

Als de 17-jarige modelleerling Steve wordt beschuldigd van moord stort zijn wereld in. De film laat zien welke dramatische gevolgen deze aanklacht heeft. Vanaf 7 mei te zien.

El Baile de los 41

In het begin van de twintigste eeuw valt de Mexicaanse politie een woning binnen. Daar wordt een groep mannen in vrouwenkleding aangetroffen. In die tijd roept dat bij de pers veel vragen op, vooral omdat er een paar hoge piefen tussen zitten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Vanaf 12 mei te zien.

Oxygen

Als een jonge vrouw in een extreem koude ruimte wakker wordt, weet ze niet wie én waar ze is. Terwijl het zuurstof als een tikkende tijdbom opraakt, moet ze een manier vinden om uit de ruimte te ontsnappen. Vanaf 12 mei te zien.

The Woman in the Window

Deze psychologische thriller vertelt het verhaal van Anna Fox, die verschillende angststoornissen heeft. Ze brengt haar dagen voor het raam door, kijkend naar de buren. Tot ze plotseling iets opmerkelijks ziet gebeuren. Vanaf 14 mei te zien.

Ferry

Deze film geeft een kijkje in het turbulente leven van Ferry Bouman. Het verhaal start in 2006 in Amsterdam. In deze periode werkt Ferry voor hasjbaron Brink. Op een dag wordt de bende overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. De sporen wijzen naar een groepje kampers in Brabant en Ferry wordt op pad gestuurd. Hierdoor wordt Ferry gedwongen terug te keren naar zijn geboortestreek die hij lange tijd ontvluchtte. Vanaf 14 mei te zien.

Lucifer

Fans moesten er even op wachten, maar in mei verschijnt het tweede deel van seizoen 5 op Netflix. Vanaf 28 mei te zien.

Lees ook: Netflix brengt de komende maanden 25(!) nieuwe films uit

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen