Petri B&B Vol Liefde

Petri uit B&B Vol liefde begint verrassend project in Frankrijk

‘We zetten onze zonnebril erbij af’ want Petri uit B&B Vol Liefde is met een nieuw project begonnen in haar B&B in Frankrijk. 

Ze vertelt aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade hoe het nu met haar gaat. 

Nieuw project

Petri vond tijdens haar B&B Vol Liefde avontuur niet de man waar ze op gehoopt had. Maar de B&B-eigenares besloot om niet bij de pakken neer te zitten. Ze is namelijk met een nieuw project begonnen in de kelder van haar Chambre d’Hôtes. Ze is daar namelijk een kunstgalerie begonnen.

Kunstenaar

Zelf maakt Petri geen kunst. “Dat is ook veel beter, dat ik niet zelf iets schilder”, zegt ze. Er hangen schilderijen van een bevriende kunstenaar. “Die zei: ‘Laten we het samen doen’. Nu heb ik dus een galerie met prachtige schilderijen en beelden. Zo kan het gaan.”

In de omgeving werd de kunstgalerie goed ontvangen. Mensen komen in grote getale langs om de kunstwerken in Petri’s kelder te bekijken. Zelf heeft ze niet veel kennis over de kunst, maar ze wil haar bezoekers wel verwennen met een glas champagne. 

Liefdesleven

De RTL Boulevard-verslaggever kan het niet laten om te vragen naar Petri’s liefdesleven. Op de vraag of ze nog op zoek is, antwoordt ze veelzeggend: “Wat denk jij?” Het lijkt er dus op dat ze niet actief op zoek is. Ze vertelt dat ze een keer benaderd werd door een man die een seksuele relatie wilde, zonder zelfs maar een foto te sturen. Petri besloot het erbij te laten.  “Maar natuurlijk, als hier een leuke vent voorbijkomt, dan zeg ik geen nee”, voegt ze eraan toe.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.