Een Huis Vol

Kerstcadeautje: nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ start op eerste kerstdag

Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen van ‘Een Huis Vol’ te zien is? Dan heb je geluk, want de makers van het programma komen met een echt kerstcadeau: op 25 december start de nieuwe reeks. 

Dat laat KRO-NCRV weten op de website. 

Tien afleveringen

In tien nieuwe afleveringen van Een Huis Vol volgen we opnieuw de families Jelies, Cudogham, Zeldenrust en Buddenbruck. Moeder Janneke van de familie Jelies heeft haar voet gebroken, wat extra pijnlijk is met zo’n groot gezin. En de verjaardag van jongste dochter Johni wordt ook nog gevierd. 

Familie Cudogham

De familie Cudogham heeft een vakantiehuis gevonden buiten de stad. En dat is fijn voor dochter Pixie-Lien die wel wat rust kan gebruiken. Zij begint namelijk op de middelbare school, waardoor ze door de drukke stad moet fietsen. 

Familie Zeldenrust

Bij de familie Zeldenrust gaan dochters Jaïra en Jirsa voor hun zwemdiploma. Dat is maar goed ook, want hun vader Jozua zit de hele tijd op zijn schip. 

Familie Buddenbruck

Het is feest voor de familie Buddenbruck. Na vier jaar gaan ze eindelijk weer op familievakantie. Toch wordt het niet alleen maar bijkomen voor het gezin: er staan namelijk een hoop klusprojecten op ze te wachten, wat flink wat stress met zich meebrengt. 

Een Huis Vol zie je vanaf zondag 25 december om 19.05 uur op NPO 1. 

Bron: RTL Boulevard
Foto: Stijn Ghijsen

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.