Monica Geuze

Monica Geuze openhartig over cosmetische ingrepen

Monica Geuze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze weleens iets aan zichzelf heeft laten doen. Toch was nooit helemaal duidelijk wat precies.

In haar nieuwste vlog doet de youtuber een boekje open.

Fillers

“Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven”, begint Monica haar video. “Het voelde niet goed om het er niet over te hebben, omdat ik er wel transparant over wil zijn. Ik ben vorige week naar Jani geweest, een cosmetisch arts.”

Volgens Monica is het niet zo dat ze wekelijks aan zich laat sleutelen. “Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen. Ik heb ook een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg.”

Botox

De presentatrice laat weten dat ze ook weleens botox heeft gebruikt. “Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren.”

Geen aanbeveling

Monica legt uit dat ze dit keer fillers in haar jukbeenderen en kaakbeen heeft laten spuiten. “En ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Het is echt minimaal gedaan.” Toch benadrukt ze dat ze het niemand wil aanbevelen. “Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettiger bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.”

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.