Martijn En Nicole Mafs

MAFS-koppel Martijn en Nicole liepen elkaar nét mis voor de opnames

De tweede aflevering van Married at First Sight zit erop. Daarin hebben we kunnen zien hoe de eerste bruiloft een extra grote verrassing was. Deelnemer Martijn herkent namelijk veel vriendinnen van zijn bruid Nicole. Het kersverse stel heeft namelijk gezamenlijke vrienden. Toeval bestaat niet!

Een week voor de bruiloft waren ze beiden zelfs een week op Ibiza, al liepen ze elkaar nét mis. 

Gezamenlijke vrienden

Drie gezamenlijke vriendinnen hebben van Martijn én Nicole een uitnodiging gekregen voor de bruiloft en zij weten dan ook van tevoren dat hun twee vrienden elkaar voor het altaar zullen ontmoeten. “We hadden echt zoiets van: wat moeten we nu?” Maar gelukkig konden de vriendinnen voorkomen dat Martijn en Nicole elkaar vóór de bruiloft zouden tegenkomen. 

Geheim

Tijdens hun verblijf op Ibiza doen de meiden er alles aan om te voorkomen dat de verrassing verpest zou worden. “We hebben echt vanaf het begin af aan gedacht: dit houden we geheim. Dit is een dag voor Nicole en Martijn, en die dag gunden we hen van harte. Dus absoluut geheim.”

Bijna mis

En toch ging het een keer bijna mis op het eiland. Op Nicoles laatste avond zijn zij en Martijn namelijk op dezelfde plek. Maar omdat Martijn moe is van het reizen gaat hij eerder naar huis en zo lopen ze elkaar net mis. Ook een etentje wordt op het laatste moment afgezegd zodat de twee elkaar niet tegen het lijf lopen. 

Lees ook: MAFS-Sonny en Dylan: ‘Als je hebt meegedaan aan MAFS kun je alles aan’

Maarten en Richelle

In de tweede aflevering ontmoeten we ook een nieuw koppel: Maarten en Richelle. Maarten woont in een mooi huis, heeft goede vrienden en een fijne band met zijn familie. Helaas ontbreekt er nog een ding: een leuke vrouw. Zelf zegt hij dat hij kritisch is en dat hij verlatingsangst heeft door zijn verleden. Op zijn zestiende krijgt zijn vader zowel ALS als alzheimer. “Dat heeft anderhalf jaar geduurd en heeft echt wel een impact gehad op het leven van mij, mijn moeder en broer”, vertelt hij. “En daar heb ik eigenlijk last van gehad tot op de dag van vandaag. Dat heeft wel wat met mij gedaan.”

Huisje-boompje-beestje

Richelle is op zoek naar huisje-boompje-beestje. Het liefst blijft ze in de buurt van Den Bosch, maar Maarten wil eigenlijk niet uit zijn huis in de buurt van Enschede. Richelle heeft de afgelopen tijd veel dates gehad, maar is de liefde van haar leven nog niet tegengekomen. Misschien is Maarten wel de ware…

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.