Leontine Ruiters

Leontine Ruiters koopt dit prachtige landhuis in het Gooi

Na het stukgelopen huwelijk met Marco Borsato en de relatiebreuk met John Huiberts wil Leontine Ruiters zich permanent vestigen in Huizen. Daar heeft ze een mooi stulpje gekocht.

Nieuw huis Leontine Ruiters

Het leven in het Gooise Huizen bevalt Leontine Ruiters goed. Nadat zij en Marco uit elkaar gingen, vestigde ze zich daar in een huurhuis. Nu is het kennelijk tijd om tot koop over te gaan: ze heeft de helft van een landhuis gekocht, meldt de website Bekende Buren. Haar zoon Luca komt er waarschijnlijk niet permanent wonen, hij woont bij zijn vader in Alkmaar.

Lees ook: Leontine heeft vertrouwen in Marco: ‘Sta volledig achter hem’

Miljoenenhuis

Het prachtige optrekje heeft Leontine aangekocht voor 1.075.000 euro, 120.000 euro minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Daarvoor krijgt ze een mooi huis met een woonoppervlakte van 142 vierkante meter, vier slaapkamers en twee badkamers voor terug. Het landhuis heeft een riante tuin die qua oppervlakte bijna net zo groot is als het huis zelf.

Door de grote ramen komt er genoeg daglicht binnen en de locatie is al een parel op zich: Leontine komt in een natuurrijke omgeving te wonen.

Benieuwd naar het huis? Bekijk de foto’s hier.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP