Kroketletter

Vergeet chocoladeletters: bij Lidl scoor je nu een kroketletter

Het sinterklaasfeest is zojuist nog leuker geworden. Ben je naast chocoladeletters gek op de hartige alternatieven, zoals een kaasletter? Wacht dan maar tot je kennismaakt met de kroketletter.

Kroketletter

Krokant van buiten, zacht en bovenal loeiheet van binnen… Er gaat toch niets boven een heerlijk kroketje? De bittergarnituur kun jij rond 5 december aan je voorbij laten gaan, want de Duitse budgetsuper Lidl heeft namelijk de kroketletter geïntroduceerd.

De kroketletter van Lidl is gemaakt van rundvleeskroket – helaas voor vegetariërs – en is verkrijgbaar in de letter S. Ook fijn voor wie niet wil frituren: je piept de knapperige snack ‘gewoon’ op in de oven of airfryer. Binnen zes tot acht minuten, afhankelijk van hoe je de letter bereidt, heb jij een heerlijke snack op tafel.

Lees ook: Dit wil je proeven: er is nu een chocoladekroket

Prijs

Voor drie kroketletters van 80 gram vraagt Lidl € 1,99. Op social media is er al een buzz ontstaan rondom deze nieuwe uitvinding (zie video’s hieronder), dus wees er snel bij als je ook een pak wil bemachtigen. De letters zijn alleen in de winkel verkrijgbaar.

@sophieousri

de kroketletter

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

@snackspert Sint zat eens te denken, wat zal hij toch al die snackers in Nederland gaan schenken? Een letter van chocolade is dan misschien goed idee, want zo zoet, dan zijn we niet zo tevree. Liever wat hartigs, want dat vinden de snackers prachtig. Maar gelukkig brengt supermarkt Lidl een oplossing, en nee, da's geen vergissing. De kroketletter heeft een smaak van een kroket die je van de supermarkt gewend bent, dus ja, het is dus niet zo dat je die smaak nog niet kent. Een gewone voldoende voor deze lekkernij, en gelukkig maar, dan is iedereen blij. ⭐️⭐️⭐️ ———————————— 📍: Lidl 💰: 1,99 euro #snackspert #kroketletter #lidlnederland #kroket #frituur #boodschappen #supermarkt ♬ Oh, kom er eens kijken – Juf Roos

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Lidl