Ontwerp Zonder Titel 2020 04 24t094003.909

Kijkers Mr. Frank Visser kunnen drastisch besluit om haan Harry wel begrijpen

In ‘Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?’ gaat Viktor Brand (49) op bezoek bij mensen van wie de zaken in een eerder seizoen behandeld zijn. Dit keer ging hij langs bij Heidi en Robert.

Harry de Haan

Eerder was te zien hoe Heidi en Robert slapeloze nachten hadden door haan Harry. Ze werken allebei ’s nachts en werden vanaf 9 uur ’s ochtends uit hun slaap gehouden door het dier. Hierop besloot het stel de hulp van meester Frank Visser in te schakelen. Uiteindelijk mocht haan Harry gewoon zijn leven leiden zoals zijn baasje Sjaak dat wilde.

‘Misschien is ‘ie wel dood’

Nu zocht presentator Viktor het koppel nog eens op om te zien hoe het met hen ging. Ze bleken te zijn verhuisd en geen last meer te hebben van Harry. “Misschien is ‘ie wel dood”, aldus Heidi. Robert omschrijft hun huidige nachtrust als ‘hemels’.

‘Bizar’

Wanneer Viktor vervolgens naar Sjaak gaat, noemt hij het drastische besluit om te verhuizen ‘bizar’. Heidi en Robert wilden namelijk per se het raam openhouden als ze sliepen, maar volgens meester Frank Visser konden ze haan Harry niet verbieden om te kraaien. Hierop besloot het koppel een ander huis te zoeken.

Met Harry gaat het nog altijd goed. De nieuwe buren van Sjaak hebben geen last van hem, waardoor de haan kan blijven kraaien.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering en het heftige besluit van Heidi en Robert. Veel van hen konden hun keuze om te verhuizen wel begrijpen. “Ik geloof niet dat ik zo’n zou waarderen”, aldus een kijker. Iemand anders: “Heel verstandig: verhuizen.”

Bron: Twitter
Foto: SBS

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen