Ontwerp Zonder Titel 2020 04 28t120037.107

Karine uit Boer Zoekt Vrouw reageert op oplichtingsgeruchten

Al maanden gaan er verhalen de ronde dat boer Geert-Jan zou zijn opgelicht door een van zijn potentiële vrouwen uit Boer Zoekt Vrouw. Nu laat Karine van zich horen.

Nadat afgelopen zondag te zien was hoe Geert-Jan Karine koos om mee om citytrip te gaan, werd de vrouw in kwestie al snel geconfronteerd met de geruchten.

Rick Evers

Op Facebook plaatste Rick Evers zoals elke week een column over de laatste uitzending. Ook Karine werd hierin niet onbesproken. “Karine hield van zijn warmte, zijn luisterend oor, zijn liefde. Tenminste, dat vertelde ze Yvon”, zo valt er te lezen.

Een zin waar de blondine het niet mee eens is. “Wat een trieste opmerking”, reageerde ze. “Je gelooft dus een gerucht. Zo blij dat ik het zelf beter weet.” Volgens Karine moet Rick “zijn huiswerk echt beter doen.” Ook nodigt zij hem uit voor een gesprek, zodra haar contract afgelopen is.

Opgelicht

Onlangs bracht Story het verhaal naar buiten dat boer Geert Jan voor duizenden euro’s zou zijn opgelicht door een van zijn potentiële liefdes. Het zou zelfs tot een rechtszaak zijn gekomen, waarop de boer psychische hulp van KRO-NCRV zou hebben gekregen. Karine’s reactie? “Karma is een bitch. Story maakt levens kapot, maar ik ben een sterke vrouw. Helaas, deze truc is mislukt.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: Linelle Deunk

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen