Wilfred en François MAFS

Oh nee! Huwelijk tussen Wilfred en François in MAFS verkeert in zwaar weer

Wekenlang leek het fantastisch te gaan tussen Wilfred en François in Married at First Sight. Veel kijkers hadden dan ook het volle vertrouwen dat het experiment tussen beide heren zou slagen. Maar Married at First Sight zou Married at First sight niet zijn als er geen sprake was van een twist…

Het huwelijk tussen Wilfred en François verkeert namelijk in slecht weer en daarom gaat expert Patrick bij Wilfred langs om met hem te praten. 

Geen nut om door te gaan

“Wij hebben een gesprek gehad en dat kwam niet zo goed over”, begint Wilfred. “Dus we hebben ervoor gekozen om het te laten voor wat het is, om ermee te stoppen. Als het gevoel er van de ene kant niet is, dan heeft het geen nut om door te gaan.” 

Zelfbescherming

Patrick vraagt of het zijn keuze is geweest om ermee te stoppen, waarop Wilfred antwoordt dat hij het inderdaad heeft besloten. ‘Zelfbescherming’ noemt hij het. “Mijn gevoel gaf het al aan en na het bezoek aan het kunstmuseum dacht ik: hier moeten we niet mee doorgaan. Hij gaf aan dat hij die vlinders niet had. Lastig.” Wilfred vertelt Patrick dat hij het veel moeilijk vindt en hij drinkt zijn verdriet weg met een slok water. 

Lees ook: Stephan en Patricia gaan met de billen bloot in MAFS

Geen vlinders

“Heeft François jou pijn gedaan, gekwetst?” vraagt Patrick. “Nee, want het is ook gewoon een hele leuke man, alleen zijn de vlinders er niet. En dat is voor mij kwetsend omdat ik die wel heb en elke keer loop je daar dan tegenaan. Als het uiteindelijk dan toch zo ver komt, heb ik voor mezelf de keuze gemaakt om er nu mee te stoppen.”

Volgens Patrick heeft Wilfred vooral een ‘zelfbeschermingsmuur’ om zich heen gebouwd. “Daar moeten we eigenlijk met Wilfred en François naar kijken of we er nog iets mee kunnen. Het is nog niet klaar.”

Koppelsweekend

Binnenkort gaat MAFS een nieuwe fase in: het koppelsweekend gaat bijna van start. Toch geeft Wilfred aan dat hij daar nu nog weinig zin in heeft. “Ik ga het wel doen, maar dat gaat niet van harte in ieder geval. Ik zit er echt niet op te wachten.” Patrick vindt het mooi dat Wilfred meegaat op het koppelsweekend. “Misschien niet in de setting die we hadden gehoopt of verwacht hadden, maar ik hoop wel dat we iets gezamenlijk kunnen afronden.”

MAFS zie je iedere dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Op Videoland kun je het programma terug- en vooruitkijken. 

Bron: RTL
Foto: Screenshot RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.