Viktor Verhulst Met Zijn Partner Sarah Puttemans

Gert Verhulst speelde matchmaker bij zoon en vriendin: ‘Ze is echt iets voor jou’

Vier jaar nadat ze elkaar hebben leren kennen, is het voor Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zo ver: ze hebben hun eerste dubbelinterview gegeven. Daarin vertellen de tortelduifjes onder meer hoe ze elkaar leerden kennen.

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans over relatie

Veel is niet bekend over de relatie tussen Viktor en Sarah, op wat Instagram-kiekjes en vlogs van Sarah na. Daar brengen ze nu verandering in door een interview te geven aan het AD, waarin ze vertellen dat hun ouders hen aan elkaar gekoppeld hebben.

“Eigenlijk startte ons verhaal twee dagen vóór onze date, via onze ouders, die al bevriend waren”, blikt Sarah terug. “Ik was hier met mijn ouders en broer op vakantie, en op een middag gingen we lunchen met Gert en Ellen, en nog wat gemeenschappelijke vrienden. ‘Mijn zoon komt over twee dagen ook naar hier’, zei Gert. ‘Misschien moeten jullie eens samen iets doen, want hij kent hier niet superveel volk.'”

Lees ook: Heel goed nieuws voor fans van De Verhulstjes

Eerste date

Vervolgens was het Gert die het eerste contact tussen de twee initieerde. Viktor onthult het berichtje dat hij van zijn vader ontving: ‘Zeg, ik heb hier een dochter van vrienden van ons leren kennen. Amai, echt iets voor u!’

Nadat Viktor Sarah een berichtje op Instagram stuurde met de uitnodiging om samen wat te drinken, was de eerste date beklonken. Het was liefde op het eerste gezicht. “Ik had vooraf Sarah haar Instagramprofiel grondig doorzocht en verwachtte al een mooie dame, maar toen ze aankwam op dat strand … Hoe ze van dat trapje naar beneden stapte, ik was echt omvergeblazen. Het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb.”

Lees ook: Dit is de moeder van Viktor en Marie Verhulst

Trouwen

De twee zijn zo gek op elkaar, dat ze hun relatie ‘meant to be’ noemen en met elkaar oud willen worden. Al zijn er voorlopig nog geen plannen waar Viktor op één knie in voorkomt. Sarah: “Ik zie mij met niemand anders oud worden, dus uiteráárd wil ik met Vik trouwen. Ik denk ook dat we klaar zijn voor een huwelijk. Maar ik ben ervan overtuigd dat Vik aanvoelt wanneer het juiste moment daar is. Al moet hij wel rekening houden met deze volgorde: eerst trouwen, dan kinderen.”

De kinderwens is bij Viktor overigens al groot. Hij kan naar eigen zeggen niet wachten om vader te worden. “Ik zou nu al vader willen zijn, ik voel dat ik daar klaar voor ben. Maar ik heb geduld, ik besef dat Sarah vijf jaar jonger is”, zegt hij, waarna zijn vriendin aanvult: “De drang zoals Vik om er nu al aan te beginnen, heb ik nog niet. Ik ben daar realistischer in.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP