friends

Friends-fans, opgelet: de serie krijgt nu ook een Cluedo-spel

Goed nieuws voor de fans van de serie Friends. De serie komt nu ook met een speciaal Cluedo spel. We praten je even bij.

Cleudo

De serie Friends is al bijna dertig jaar oud, maar nog steeds razend populair. Productiehuis Warner Bros heeft al een Trivial Pursuit en een Monopoly editie van de serie Friends op de markt gebracht. Nu verschijnt er dus ook een Cluedo-spel van de serie. Betekent dit dan dat Monica straks iemand vermoord heeft met een kandelaar? Nee, zo spannend wordt deze Cluedo-versie niet. Normaal gesproken is er bij Cluedo een moordenaar, een moordwapen een een moordlocatie die de spelers moeten achterhalen. Bij deze versie gaat het spel iets anders. Zo gaat het nu over een roddel die een groep vrienden heeft verspreid. De vragen zijn dan: wie heeft de roddel verspreid, waar is deze verspreid en waar gaat de roddel precies over?

Lees ook: Geweldig: je kunt nu een luxe cruise boeken met Friends-thema

Friends

Bij deze Friends editie van Cleudo, zullen dus zeker de bekende plekken zoals koffiehuis Central Perk, het ziekenhuis en de appartementen van Monica en Rachel en Chandler en Joey voorbijkomen. Helaas is het spel op dit moment nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar dit zal in de toekomst zeker veranderen.

Ben je benieuwd naar hoe het spel er ongeveer uit komt te zien? Bekijk dan dít filmpje:

Lees ook: Leuk: déze romantische komedieserie is vanaf augustus te zien op Netflix

Foto: ANP
Bron: Newsmonkey.be, Nieuwsblad.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.