Netflix

Leuk: déze romantische komedieserie is vanaf augustus te zien op Netflix

Leuk nieuws: vanaf augustus verschijnt er een nieuwe romantische komedieserie op Netflix. We praten je natuurlijk even bij.

Romantische komedie

Netflix heeft een nieuwe romantische komedieserie aangekondigd. Heel leuk hoor al die spannende series, maar een luchtige romantische serie kun je wellicht af en toe ook wel waarderen. De serie draagt de titel Wedding Season en gaat over Asha. Asha is een jonge vrouw, leidt een druk leven en is erg gedreven en ambitieus. Niet het perfecte moment voor een relatie, maar daar denken haar ouders heel anders over. Zij willen dat hun dochter gaat trouwen en zetten hun dochter daarom behoorlijk onder druk. Asha besluit op date te gaan met Ravi. In het begin lijkt het allemaal niet zo serieus tussen de twee, maar totaal onverwacht verandert dit.

Lees ook: Déze nieuwe thrillerserie verschijnt deze maand nog op Netflix

Eerste beelden

De hoofdrollen in deze romantische serie zijn voor Pallavi Sharda en Suraj Sharma. De serie is geregisseerd door Tom Dey. Hij regisseerde ook Failure to Launch (2006) met Matthew McConaughey en Sarah Jessica Parker. Wedding Season is vanaf 4 augustus te zien op Netflix.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Sí: 6 leuke Spaanstalige Netflix series om je weekend mee door te komen

Foto: Netflix
Bron: Filmvandaag.nl