Ontwerp Zonder Titel 2021 06 10t192427.770

Geweldig: je kunt nu een luxe cruise boeken met Friends-thema

Voor fans van Friends hebben we heel bijzonder nieuws. Je kunt vanaf volgend jaar namelijk een luxe cruise boeken geheel in het thema van de serie.

Cruise

Nog niet zo lang geleden verscheen de reünie-aflevering van de nog altijd populaire serie Friends. Ze konden hun fans geen groter plezier doen. Althans dat dachten we. Afgelopen week werd namelijk bekend dat reisbureau Fana World Travel volgend jaar een heel bijzondere cruise organiseert. Deze staat namelijk geheel in het teken van Friends. Het luxe schip vertrekt op 15 mei in Fort Lauderdale in Florida en eindigt op 21 mei in Cozumel in Mexico. Ook doet de cruise de havens van Key West en Grand Cayman op de Kaaimaneilanden aan.

Lees ook: Déze twee Friends-castleden vonden elkaar ook buiten de set leuk

Zonder cast

Fans kunnen zich klaarmaken om te eten zoals Joey, grapjes te maken als Chandler, te koken als Monica, te winkelen als Rachel, yoga te doen als Phoebe en te graven zoals Ross, zo meldt het reisbureau op hun website. De acteurs zijn zelf helaas niet te zien tijdens de cruise, maar er worden wel verkleedpartijtjes en een quiz georganiseerd. Dit is dé kans om met andere fans in contact te komen en je enthousiasme over de show te delen.

Kosten

Er is alleen één ‘maar’. De cruise is behoorlijk prijzig. Je moet voor deze bijzondere reis tussen de 1350 en 2500 euro neerleggen. Gelukkig zijn wifi, drank en een budget voor als je aan land gaat wel inbegrepen. Is je partner niet zo’n fan van de show? De cruise an sich belooft al een hele belevenis te worden, waarbij je kunt rekenen op voldoende luxe. Aan boord vind je namelijk ook een sportschool, een spa, een zwembad en een luxe restaurant.

Lees ook: Dit wil je: Action verkoopt nu een hondenzwembad voor een prikkie

Foto: GettyImages, ANP Bron: Her.ie