Netflix

Van Suits tot Good Girls: deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Een nieuwe maand betekent nieuwe series en films op Netflix. Wij hebben de leukste titels voor je op een rijtje gezet.

Unsolved Mysteries

In deze remake van de gelijknamige documentaireserie die van 1987 tot 2010 te zien was, komen weer veel spraakmakende moorden, verdwijningen en mysteries voorbij. Vanaf 1 juli te zien.

Catch Me If You Can

Op dezelfde dag zie je ook deze film uit 2002 met Leonardo DiCaprio. Hij speelt een jonge oplichter die met zijn praatjes veel voor elkaar krijgt. Hij wordt in de gaten gehouden door een FBI-agent, gespeeld door Tom Hanks.

Grease

Nog een klassieker in de lijst. Vanaf 1 juli kun je Grease voor de derde, vijfde of tiende keer kijken. We denken dat je inmiddels wel weet waar hij over gaat, maar anders vind je de trailer hieronder.

Las Chicas Del Cable

Deze Spaanse serie, ook wel bekend als ‘Cable Girls’, gaat over vier vrouwen die bij een telefoonmaatschappij in Madrid werken. Met hun zuurverdiende geld kunnen ze leuke dingen doen. Dat gaat alleen in tegen de conservatieve maatschappij, die zegt dat vrouwen hard moeten werken voor hun onafhankelijkheid. Het zesde seizoen is vanaf 3 juli te zien.

Cursed

Een serie met Katherine Langford in de hoofdrol, die je misschien nog kent van 13 Reasons Why. In Cursed kom je erachter hoe de mysterieuze Vrouwe Van Het Meer aan het zwaard Excalibur kwam. Ze gaf het beroemde zwaard ooit aan King Arthur. Vanaf 17 juli te zien.

Lees ook: Iedereen heeft het over de mysterieuze Netflix-serie ‘The Woods’

Suits

In Amerika is het negende seizoen van Suits al in november 2019 uitgezonden, maar hier kunnen we vanaf 18 juli genieten van het tweede deel van seizoen acht.

The Kissing Booth 2

Eindelijk een vervolg op de romantische film uit 2018, die een grote hit werd op Netflix. Vol liefdesperikelen tussen de tieners Noah en Elle. Te zien vanaf 24 juli.

Vis A Vis: El Oasis

Wie fan is van de Spaanse serie Vis A Vis moet 31 juli in z’n agenda blokken, want dan verschijnt de spin-off El Oasis. Daarin gaan oud-gevangenen Macarena en Zulema nog één grote diefstal plegen.

Good Girls

Deze populaire misdaadserie volgt drie moeders die besluiten een supermarkt te overvallen. Het derde seizoen verschijnt op 26 juli.

Lees ook: Waarom iedereen het over de erotische Netflix-film ‘365 Days’ heeft

Foto: Courtesy of Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen