365 Days

Waarom iedereen het over de erotische Netflix-film ‘365 Days’ heeft

Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen: de Netflix-film ‘365 Days’. Hij staat al dagen in de top tien en daar is een reden voor.

Poolse film

Fifty Shades of Grey-fans opgelet: er staat een nieuwe erotische film op Netflix. Iedereen heeft het momenteel over 365 Days. De Poolse film ging al viral op TikTok. En dat komt voornamelijk door de aantrekkelijke hoofdrolspeler Michele Morrone.

Bizar verhaal

Behalve knappe hoofdrolspelers heeft de film 365 Days ook een bizar verhaal. Laura is niet gelukkig in haar relatie. Op haar 29ste verjaardag wordt ze in Italië ontvoerd door Don Massimo, een jonge maffia-baas. Ze moet 365 dagen bij hem blijven zodat ze verliefd op hem kan worden. Een belangrijke voorwaarde: Massimo zal Laura niet aanraken, tenzij ze dat zelf wil. Ze doet er alles aan om de macht weer terug te krijgen.

Lees ook: Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

Pikante beelden

Het is niet echt een film om samen met je kinderen te kijken, want er komen behoorlijk wat erotische scènes in voor. De vergelijking met Fifty Shades of Grey is dan ook snel gemaakt. 365 Days is vanaf nu te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Foto: Netflix