Emily in Paris

Emily in Paris-fans opgelet: dít is er bekend over het tweede seizoen

Ben jij helemaal fan van de serie Emily in Paris? Goed nieuws: de opnames van het tweede seizoen zijn afgerond en dít weten we tot nu toe.

Emily in Paris

We hebben goed nieuws over je favoriete serie Emily in Paris. De opnames van het tweede seizoen zijn afgerond en het duurt dus niet heel lang meer voordat de nieuwe afleveringen op Netflix zullen verschijnen. De precieze verschijningsdatum is helaas nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal dit ergens dit najaar zijn, maar wij houden je natuurlijk op de hoogte.

Lees ook: Déze serie zou jij zeker moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld

Personages

Gelukkig weten we dat alle personages van het eerste seizoen, ook in het tweede seizoen te zien zullen zijn. Ook zullen er nieuwe gezichten, zoals Lucien Laviscount en Arnaud Binard, hun opwachting maken. Lucien speelt de rol van Alfie. Een sarcastische, maar charmante Brit. Dit personage zorgt in eerste instantie voor ergernis bij Emily, maar na een tijdje vindt ze hem toch wel charmant. Arnaud Binard speelt de eigenaar van een nachtclub een Saint-Tropez.

Lees ook: Fan van Emily in Paris? Dan wil je déze nieuwe realityserie zeker zien

Liefdesdriehoek

Dit seizoen zal Emily zich steeds meer in inwoner van de stad voelen en zal haar leven steeds meer vorm krijgen. Ook zul je meer te weten komen over het zeer complexe liefdesleven van Emily. Wie het eerste seizoen in één ruk heeft uitgekeken, weet dat er een liefdesdriehoek bestaat tussen Emily, Gabriel en Camille. Heeft Camille een oogje op Emily? De signalen zijn wat dubbelzinnig. Een tweede seizoen zal voor meer duidelijkheid moeten zorgen.

Lees ook: Dit is wanneer deel 2 van het laatste seizoen van La Casa de Papel op Netflix staat

Foto: Netflix
Bron: Her.ie