sterrenbeeld

Déze serie zou jij zeker moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld

Twijfel jij nog over welke serie je wilt gaan kijken? Déze serie zou je eigenlijk moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld.

Waterman

Een Waterman houdt van series over sociaal onrecht en psychologische ontdekkingen. Sex Education is een serie die hier perfect bij past. Deze serie gaat dieper in op thema’s als vriendschap en jezelf leren kennen.

Vissen

Vissen houden van romantiek en zijn vaak erg gevoelig. Dit is waarom de serie Jane The Virgin goed bij dit sterrenbeeld past. De serie telt zo’n honderd afleveringen, dus je hebt in ieder geval genoeg uren kijkplezier.

Ram

Een Ram heeft veel energie en houdt van een beetje competitie. Een serie als RuPaul’s Drag Race kun jij dus heerlijk bingewatchen. De serie is een Amerikaans talentenjachtprogramma voor dragqueens, waarbij de winnaar een groot geldbedrag mee naar huis krijgt.

Stier

Dit sterrenbeeld houdt van schoonheid, net zoals de meiden in de serie Trinkets. De serie is een tienerdrama gebaseerd op het boek van Kirsten Smith. De meiden hechten, net zoals een Stier, veel waarde aan vriendschap.

Tweelingen

Tweelingen kunnen niet goed beslissingen nemen. Het eeuwige getwijfel kan soms vermoeiend zijn voor dit sterrenbeeld. Een dramaserie die gaat over communicatie en emotionele kwetsbaarheid zou het hart van Tweelingen zeker sneller doen laten kloppen. Marcella is daarom de perfecte serie.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld krijgt te maken met een financiële tegenvaller

Kreeft

Een Kreeft is zeer gevoelig en verdiept zich graag in het onderwerp liefde. Too Hot To Handle zou daarom zeker een passende serie zijn voor hem of haar. In deze show gaan de deelnemers op zoek naar hun perfecte match. Intimiteit is hierbij niet toegestaan. Gebeurt dit wel, dan gaat er geld verloren.

Leeuw

Een Leeuw is enthousiast, creatief en heeft vaak goede humor. Nailed It! zou zeker een serie zijn die voor voldoende vermaak zorgt. Deze Amerikaanse serie gaat over een bak-wedstrijd tussen een aantal amateur bakkers.

Maagd

Een Maagd houdt ervan om hard te werken om zo doelen te behalen. Dit komt overeen met de instelling van het hoofdpersonage Fitz uit de serie Manhunt: Unabomber. Deze dramaserie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarbij de FBI op zoek gaat naar de terrorist Ted Kaczynski.

Weegschaal

Een Weegschaal is sociaal, communicatief en diplomatiek. De serie Designated Survivor past hier helemaal bij. Een Weegschaal zal zeker sympathie kunnen opbrengen voor Tom Kirkman, die na een terroristische aanslag opeens president wordt.

Schorpioen

Een Schorpioen is mysterieus en hooggevoelig. Door anderen wordt een Schorpioen vaak als koppig en intens omschreven. Door een spannende serie als How To Get Away With Murder zit jij op het puntje van je stoel.

Boogschutter

Een Boogschutter is erg eerlijk en soms wat idealistisch. Daarnaast heeft een Boogschutter een avontuurlijke kant, die perfect past bij de serie Prison Break.

Steenbok

Een Steenbok heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel waarde aan zijn of haar familie. Wat dacht je van de hilarische serie Modern Family? In deze serie volg je de levens van drie verschillende gezinnen die samen één familie vormen.

Lees ook: Gek op katten? Dan wil je déze documentaireserie op Netflix zeker zien

Foto: Netflix
Bron: HelloMagazine.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen