Ontwerp Zonder Titel (22)

Een tijd geen seks? Dít gebeurt er dan met je

Stel je hebt een tijdje geen seks. Of dat nou binnen een relatie is of in de periode dat je vrijgezel bent. Dít gebeurt er dan met je.

Geen seks

Zowel in een relatie, als in een periode dat je vrijgezel bent, komt het wel eens voor dat je een tijd geen seks hebt. Misschien staat je hoofd er niet naar of zit jij (of je partner) niet zo goed in je vel. Het kan lastig zijn om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Je geeft voor je gevoel toe dat je of geen spannende relatie hebt of geen spannend vrijgezellenleven hebt. Deze informatie houd je wellicht liever voor jezelf. Als dit bij jou het geval is, kunnen we je alvast geruststellen. Het is helemaal niet erg om een tijdje niet intiem te zijn. Sterker nog: het is eigenlijk hartstikke goed voor. We vertellen je natuurlijk direct waarom.

Lees ook: Bewezen: een actief seksleven maakt je (nóg) slimmer

Positieve effecten

Allereerst hoef je absoluut niet bang te zijn dat je het verleert om seks te hebben. Die fiets die ligt te verstoffen in je schuurtje? Als je auto het begeeft en je moet met de fiets naar je werk: dan ben jij echt niet vergeten hoe je moet fietsen. Als je geen seks hebt, kun je deze tijd gebruiken om dingen te doen die jou rust of energie geven. Verdiep je bijvoorbeeld in onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling en groei. Vind je dat iets te zwaar? Lees of luister dan een boek waar je vrolijk van wordt. Als je dan na een ingelaste pauze, weer begint met seks, zul je merken dat je er op een hele andere manier naar kijkt. Misschien weet je nu beter wat je fijn of lekker vindt of zou je meer tijd en aandacht aan jullie voorspel willen besteden. Samen een erotisch boek verhaal lezen bijvoorbeeld.

Vriendin’s favoriet

Dit discrete en krachtige vibrator ei kan eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je handsfree plezier kunt ervaren. Met verschillende vibratiestanden en patronen kun je je eigen sensuele avontuur creëren. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Oelala: déze 4 seksstandjes zijn perfect voor de herfst

Foto: GettyImages
Bron: Poosh.com