De familie Buddenbruck uit Een Huis Vol

Een Huis Vol-zoon Miguel Buddenbruck getroffen door hartinfarct

Het was flink schrikken voor de familie Buddenbruck, een van de families uit ‘Een Huis Vol’. Zoon Miguel (23) is namelijk getroffen door een hartinfarct. Dat schrijft zijn moeder Thaila op Instagram. 

“Gisteravond dachten wij dat Miguel ertussenuit ging glippen”, schrijft Thaila Buddenbruck bij een foto van haar zoon. 

Paniek

Thaila schrijft over het moment waarop het misgaat met haar zoon. “Miguel werd grauw en begon zijn hoofd te shaken. Hij viel weg. Rob heeft de ambulance gebeld, maar zelfs Rob was in paniek.” Ondertussen moeten ook de aanwezige kleine kinderen rustig worden gehouden die ook in paniek zijn. 

Hartinfarct

Uiteindelijk arriveert de ambulance en wordt Miguel meegenomen naar het ziekenhuis. “Daar kregen Miguel en wij vannacht te horen dat onze jongen, aan de waardes te zien, een hartinfarct heeft gehad. Wij mogen nu niet bij hem, hij ligt in Duitsland en hier zijn ze nog streng met de regels. Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie.”

‘Nu moet je even een stapje terug doen’

Dan schrijft Thaila aan haar zoon: “Lieve knul, wij houden heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet: wij zijn er voor jou. Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug doen. Denkend aan jouw kleine moppe, die haar papa nog lang nodig heeft en wij onze knul.”

Bron: Instagram
Foto: KRO-NCRV Stijn Ghijsen

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.