Familie Meiland

De Meilandjes geven duidelijkheid over faillissement

In een interview met het Belgische weekblad TV Familie liet Martien Meiland vorige week weten zich zorgen te maken over een faillissement. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe het zit.

Mogelijk faillissement

“Als mijn vrouw Erica ’s morgens haar computer opengooit, loopt de ene na de andere annulering binnen”, vertelde Martien vorige week. Ook was hij bang dat ze het chateau niet konden verkopen, waardoor hun verhuizing naar Hengelo in de problemen zou komen. “Als deze crisis nog lang duurt en als mensen in de zomer niet mogen reizen… Dan zie ik het niet goed komen. Dan vrees ik voor een faillissement, ja”, aldus Martien.

Niets aan de hand

Aan RTL Boulevard laat de familie Meiland nu weten dat het zo’n vaart niet zal lopen. “Tuurlijk zijn er annulées, en wij doen ook annulez, want wij hebben van president Macron vernomen dat we tot 11 mei niet open mogen”, vertelt Martien in een videoboodschap. Erica legt uit dat alle boekingen tot 11 mei zijn geannuleerd en de boekingen zijn teruggestort. “Verder is er niets aan de hand. Dus iedereen die na de lock-down wil komen, is van harte welkom”, aldus Erica.

Lees ook: Zo ziet het nieuwe leven van de Meilandjes in Hengelo eruit

Bron: RTL Boulevard Foto: Wessel de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen