andré hazes en monique westenberg

André Hazes en Monique Westenberg weer officieel samen: ‘We hebben een vorm gevonden’

André Hazes en Monique Westenberg geven hun relatie opnieuw een kans. Dat vertelt de zanger in de 538 Middagshow met Frank Dane.

André Hazes en Monique Westenberg weer samen

In het interview klinkt André zichtbaar huiverig om uitspraken over Monique te doen. Hij beaamt dat hij gek is op vrouwen, maar dat hij momenteel geen behoefte heeft om buiten de deur te snoepen. Er is één vrouw die zijn hart sneller laat kloppen en dat is zijn Monique.

Voorzichtig bevestigt hij hun relatiestatus. Ze zijn friends with benefits-af. “We hebben een vorm gevonden”, legt Dre uit. “Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het, maar we wonen wel los van elkaar.”

Verhuizing

André heeft onlangs een nieuwe woning op de kop getikt die hij momenteel naar eigen smaak aan het verbouwen en inrichten is. Aan Frank vertelt hij dat het huis bijna klaar is. Of de verhuizing zelf gepland staat, is verder niet bekend. Ook niet of André uiteindelijk toch terugkeert naar de echtelijke villa met Monique.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP