Ontwerp Zonder Titel 2023 08 04t100001.382

Jullie eerste vakantie als koppel? Zó wordt het een succes

Gaan jij en je partner voor het allereerst samen op vakantie? Spannend! Lees van te voren déze tips.

1. Wat zijn jullie wensen?

Soms ga je voor het eerst samen met iemand op vakantie en ga je er vanuit dat jullie wat betreft wensen en activiteiten wel op één lijn zitten. Eenmaal op de vakantiebestemming aangekomen, blijkt je partner bijvoorbeeld veel te willen doen en zien, terwijl jij liever op het strand ligt. Het is handig om van te voren al een beetje duidelijk te krijgen waar jullie voorkeur ligt.

2. Te veel tijd samen

Er wordt niet voor niets gezegd dat je je partner op vakantie pas echt goed leert kennen. Jullie zijn 24/7 bij elkaar en dit kan door sommige mensen als intens ervaren worden. Heb jij of heeft je partner hier moeite mee? Doe dan af en toe ook iets voor jezelf. Maak een wandeling, ga sporten in de gym of neem een massage.

Lees ook: Oelala: tijdens dít seizoen hebben koppels de meeste seks

3. Geldzaken

De ene persoon wilt het liefst iedere dag uiteten, terwijl de ander liever in het hotel of appartement iets eet. Hoeveel geld je aan iets wilt uitgeven, is heel persoonlijk. Maak ook dit onderwerp voor de vakantie al bespreekbaar, want zo blijf je een heleboel stress bespaart.

4. Opruimen

Een hotelkamer laat vaak zien hoe belangrijk je opruimen en ordenen van spullen vindt. Is jouw partner heel netjes en jij minder (of andersom), dan kan dit tot irritaties leiden. Maak dit bespreekbaar en kijk hoe je elkaar hierin kunt helpen.

Vriendin’s favoriet

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Bewezen: koppels die samen sporten, zijn gelukkiger

Foto: GettyImages
Bron: Cosmopolitan.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.