Vriendin leest met Ella Mae: deze 3 boeken wil je niet missen

Vriendin’s Ella Mae is een echte boekenwurm. Ze deelt haar liefde voor lezen graag met jou: elke twee weken zet ze een aantal boeken in de spotlights én leest ze een stukje voor.

Vriendin’s Ella Mae is een echte boekenwurm. Ze deelt haar liefde voor lezen graag met jou: elke twee weken zet ze een aantal boeken in de spotlights én leest ze een stukje voor.

Handig, we hebben meteen linkjes toegevoegd zodat je de boeken online kunt bestellen. Dan heb je het boek morgen al in huis.

Deze boeken las Ella Mae

1. Emma wil leven door Josha Zwaan

Emma wil leven is gebaseerd op de gelijknamige documentaire over een meisje dat de strijd tegen anorexia verloor. Een miljoen kijkers zag de documentaire, die veel reacties losmaakte. Emma was twaalf toen ze de diagnose anorexia kreeg. Ze wilde maar één ding: leven. Maar ondanks een intensieve behandeling in een kliniek in Portugal overleed ze op achttienjarige leeftijd.


Emma wil leven
Josha Zwaan

€20,00    

2. Steeds leuker door Jelle Hermus

Fijn boek om op Blue Monday te beginnen. Breng je leven in een opwaartse spiraal met Jelle’s tips. Je zet eerst kleine stappen, gooit ballast overboord en werkt zo toe naar een leuker en blijer leven. In 2018 verkozen tot het beste spirituele boek.


Steeds leuker
Jelle Hermus

€20,00    

3. Normale mensen door Sally Rooney


Normale mensen
Sally Rooney

€20,99    

Gaat over: de liefdesgeschiedenis tussen Marianne en Connell, die opgroeien in hetzelfde stadje in Ierland. Dat is hun enige overeenkomst: ze groeien op in een verschillend milieu. Connells moeder werkt als schoonmaakster in het huis van Marianne. Naarmate de jaren verstrijken, blijkt dat Marianne en Connell een diepgaande invloed op elkaars leven hebben.

Ella Mae: “Als je aan Normale mensen begint, zit je al snel in het verhaal. Marianne en Connell worden zo treffend beschreven, dat je hun leven en hun omgeving helemaal voor je ziet. Ze hebben af en toe kleine ruzietjes, gaan uit elkaar, Marianne krijgt een kortstondige relatie met iemand die ze eigenlijk niet eens aardig vindt. Maar bovenal is het de beschrijving van hun liefde die zo prachtig is. Misschien ook vanwege het geheim dat Marianne met zich meedraagt.”

Uitgeverij Ambo Anthos

In de video hieronder bespreekt Ella Mae het boek en leest een stukje voor.

De vorige boekenrubriek gemist? Lees hieronder!

Vriendin leest: deze 4 spannende boeken wil je deze maand lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen