Vriendin leest: deze 4 spannende boeken wil je deze maand lezen

Vriendin’s Ella Mae is een echte boekenwurm. Ze deelt haar liefde voor lezen graag met jou: elke twee weken zet ze een aantal boeken in de spotlights én leest ze een stukje voor.

Vriendin’s Ella Mae is een echte boekenwurm. Ze deelt haar liefde voor lezen graag met jou: elke twee weken zet ze een aantal boeken in de spotlights én leest ze een stukje voor.

Handig, we hebben meteen linkjes toegevoegd zodat je de boeken online kunt bestellen. Dan heb je het boek morgen al in huis.

3x nieuwe thrillers

1.Koudvuur door Cilla en Rolf Börjlind
Op de Mekong-rivier in Thailand glijdt een kano door het water. De man die erin zit is de voormalige inspecteur Tom Stilton. Hij is op reis om zichzelf te verzoenen met de misdaad die hij heeft begaan.


Koudvuur Cilla Börjlind

€20,99    

2. DNA door Yrsa Sigurdardóttir
In Reykjavik wordt een jonge vrouw op gruwelijke wijze vermoord. Haar zevenjarige dochter verstopt zich onder haar bed en is de enige getuige. Als niet veel later een tweede vrouw op
eenzelfde manier ter dood wordt gebracht, staat de politie voor een raadsel: wat is het verband tussen de twee vrouwen?


DNA Yrsa Sigurdardottir

€17,50    

3. Verdoemd door Mariska Overman
Drie jonge mensen. Drie zelf dodingen. Maar is het wel zelfmoord of is er meer aan de hand? Inspecteur Isabel Dieudonné, die zich met deze zaak bezighoudt, ontrafelt beetje bij beetje de duistere waarheid. Maar daarbij verliest ze zichzelf uit het oog.


Verdoemd

€15,00    

Uitgelicht: Ik zal verdwijnen in het donker

Genre: true crime
Verschenen: juli 2018

Ella Mae: “Ik lees graag waargebeurde verhalen, en verslónd dit boek toen het vorig jaar uitkwam. Ik vond het superspannend om te lezen hoe Michelle McNamara zich vastbeet in het opsporen van de Golden State Killer. Ik zag voor me hoe ze uren in bed met haar laptop doorbracht, het internet afspeurend naar aanwijzingen. Ze was ervan overtuigd dat deze moordenaar ooit gepakt zou worden en schreef hem een brief, die ook in het boek is opgenomen. Vijf jaar lang werkte ze aan de zaak. Ze interviewde talloze rechercheurs die destijds bij de zaak betrokken waren en spitte dikke politiedossiers door. Twee maanden nadat haar boek vorig jaar verscheen, werd de Golden State Killer alsnog gepakt. Mede dankzij Michelle. Zo ontzettend tragisch dat ze dat niet meer heeft kunnen meemaken. Maar wát een ontknoping.”


Ik zal verdwijnen in het donker
Michelle McNamara

€9,99    

In de video hieronder bespreekt Ella Mae het boek en leest een stukje voor.

 

6x leesinspiratie: dit zijn best verkochte boeken op dit moment