Virgin River

Virgin River-fans, opgelet: dít weten we nu over het vierde seizoen

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang. Alexandra Breckenridge, ook wel bekend als Mel, deelt een leuk nieuwtje.

Virgin River

Eerder werd al bekendgemaakt dat er zowel een vierde als een vijfde seizoen van de serie Virgin River zal verschijnen. We hebben goed nieuws voor de fans, want het vierde seizoen zal uit meer afleveringen bestaan dan de eerdere seizoenen. Zo kun je gaan genieten van twaalf afleveringen. De opnames van Virgin River vinden plaats in Canada en dankzij een post op Instagram weten we nu dat de opnames van het vierde seizoen zijn afgerond. Wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk. Op basis van de verschijningsdata van de eerdere seizoenen, wordt het nieuwe seizoen binnen zes maanden verwacht. Het is nu nog even wachten totdat Netflix het seizoen officieel aankondigt.

Lees ook: Héél goed nieuws voor fans van de Netflix-serie Virgin River

Nieuwe gezichten

Naast de vertrouwde personages, zullen er ook twee nieuwe gezichten te zien zijn. Dit zijn de acteurs Mark Ghanimé en Kai Bradbury. Mark Ghanimé speelt de rol van de nieuwe knappe dokter, die veel vrouwenharten sneller laat kloppen. Kai Bradbury zal te zien zijn als de  kleinzoon van Doc. In het derde seizoen werd bekendgemaakt dat Mel in verwachting is. De grote vraag is natuurlijk wie de vader is. Deze vraag zal in één van de laatste afleveringen van het vierde seizoen pas worden beantwoord.

Lees ook: Virgin River-fans opgelet: dít zou de vader van Mel’s baby zijn

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland.nl, whats-on-netflix.com