Virgin River

Virgin River-fans opgelet: dít zou de vader van Mel’s baby zijn

Wie het laatste seizoen van Virgin River heeft gezien, weet dat Mel zwanger is. De vraag is alleen wie de vader is. Een fan heeft misschien het antwoord.

Virgin River

Helaas zal het nog even duren voordat het vierde seizoen van Virgin River op Netflix verschijnt. Het gerucht gaat dat de opnames in november zullen worden afgerond en dat het dan nog een paar maanden duurt voordat de afleveringen online komen. Eéń van de verhaallijnen die in het vierde seizoen weer zal worden opgepakt, heeft te maken met de zwangerschap van Mel. Mel vertelt namelijk aan Jack dat ze in verwachting is. Alleen lijkt de houding van Mel duidelijk te maken dat Jack niet de vader is. Natuurlijk hopen de fans dat Jack wel de vader is en gelukkig heeft één fan nu een zeer goede theorie.

Lees ook: Virgin River-fans, opgelet: dít personage keert terug in het vierde seizoen

Zwanger

Je zult dus nog een aantal maanden moeten wachten tot bekend wordt wie de vader is van Mel’s baby. Toch wordt er op internet al druk gespeculeerd. Mel worstelde namelijk al langer met het idee om aan gezinsuitbreiding te beginnen. Jack is hier niet geheel op tegen, maar toch zoekt Mel contact met een vruchtbaarheidskliniek in Los Angeles. In één van de afleveringen vertrekt Mel naar haar zus in Los Angeles. Terwijl ze daar is, denkt ze naar over de bevroren embryo’s die nog bewaard worden in de vruchtbaarheidskliniek. Deze embryo’s zijn nog van haar vorige huwelijk met Mark. Het is de vraag of de baby dus misschien van Mark is.

Fan

Een fan beschrijft op Reddit dat het niet mogelijk is dat de baby daadwerkelijk van Mark is. Zo beschrijft ze dat Mel maar enkele dagen in Los Angeles was en dat dit niet voldoende tijd is om een embryo te laten plaatsen. Vaak gaat er nog een heel proces aan vooraf en hier was het tijdsbestek gewoonweg te kort voor. Andere fans lijken haar gelijk te geven. Zou dit betekenen dat Jack alsnog de vader zou kunnen zijn?

Lees ook: Dít weten we al over het vierde seizoen van Virgin River

Foto: NetflixMedia
Bron: Her.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen