Moederdag

5x de leukste uitjes om je moeder mee te verrassen op Moederdag

8 mei is het alweer Moederdag. De hoogste tijd om je moeder eens extra te verwennen. Déze vijf uitjes zijn gegarandeerd een succes.

1. Shoppen

Misschien een beetje standaard, maar daarom zeker niet minder leuk. Zoek samen een stad uit waar jullie nog nooit zijn geweest en ga een middagje shoppen. Terwijl jullie werken aan wat cardio, kunnen jullie bijkletsen en ondertussen opzoek gaan naar een geheel nieuwe zomergarderobe. Sluit de dag af met een uitgebreid diner in een gezellig restaurant.

2. Spa-dag

Waarschijnlijk hebben jullie allebei een druk leven, waardoor er weinig tijd is voor ontspanning. Plan daarom samen een Spa-dagje waarbij jullie helemaal in de watten worden gelegd.

3. Wijnproeverij

Spijker jullie kennis bij en geniet ondertussen van verschillende soorten wijn. Misschien raken jullie lichtelijk aangeschoten, maar deze middag/avond vergeten jullie nooit meer.

4. Nachtje weg

Films kijken tot laat in de nacht, bijkletsen en genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed. Even weg van huis, waarna jullie weer uitgerust terugkomen. Verras je moeder door haar te vragen om een bepaalde avond vrij te houden, pak wat essentiële spulletjes in en haal haar op het afgesproken tijdstip op.

5. Picknick

Wordt het lekker weer? Dan is het zeker een leuk idee om een picknick te organiseren. Maak de favoriete hapjes van je moeder en kies een rustige plek in een park in de buurt (of in je achtertuin).

Lees ook: 7 dingen die je herkent als jij de ‘moeder’ bent van je vriendinnengroep

Foto: GettyImages
Bron: Purewow.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.