sterrenbeelden

Déze sterrenbeelden zorgen altijd voor drama tijdens de feestdagen

Laten we eerlijk zijn. De feestdagen tellen niet zonder een beetje drama. Mensen met déze sterrenbeelden zijn hier vaak verantwoordelijk voor.

Ram

Een Ram is vaak meer bezig met acties en minder met de gevolgen hiervan. Hij of zij vindt het heerlijk om oude koeien uit de sloot te halen en anderen te herinneren aan gênante situaties. Wat dacht je van die ene keer dat jij net iets te veel gedronken had. Een Ram houdt wel van wat leedvermaak, maar stiekem zorgt een Ram ook voor entertainment.

Waterman

Zolang zich alleen wat kleine onenigheden voordoen, houdt de Waterman wijselijk zijn of haar mond. Een Waterman wordt pas vurig als zijn of haar sterke overtuigingen worden uitgedaagd. Als die oom opeens zijn of haar mening over de politiek op tafel gooit, zal een Waterman direct een monoloog afsteken. Of de rest hierop zit te wachten, is natuurlijk maar de vraag.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match tussen de lakens

Maagd

Laten we vooropstellen dat de intenties van een Maagd altijd goed zijn. Hij of zij zal met zelfgebakken koekjes of een uitgebreid dessert aan jouw deur staan. Hij of zij wil alles het liefst tot in detail gepland hebben. Hierdoor kan een Maagd iemand anders voor zijn of haar hoofd stoten. Een opmerking over een niet-zelfgemaakt hoofdgerecht of een minder mooi gedekte tafel, kan voor frictie zorgen.

Leeuw

Een Leeuw is gul, zorgt voor vermaak en is beschermend. Allemaal positieve eigenschappen dus. Toch is een Leeuw ook gevoelig voor complimenten. Als de rest van de familie niet zo stilstaat bij het bijgerecht dat hij of zij heeft gemaakt, kan een Leeuw voor wat drama zorgen. Een Leeuw voelt zich dan niet gewaardeerd en zal dit ook uitspreken.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden zijn gek op knuffelen

Foto: GettyImages
Bron: Purewow.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *