sterrenbeelden

Mensen met déze sterrenbeelden zijn gek op knuffelen

Een dikke knuffel kan je super goed laten voelen. Niet iedereen houdt van knuffelen, maar mensen met déze sterrenbeelden zijn er dol op.

Ram

Een Ram houdt ontzettend van knuffelen en de manier waarop hij of zij jou aanraakt, bezorgt je gegarandeerd kippenvel. Vaak speelt een Ram uitgebreid met je haar en neemt hij of zij helemaal de tijd voor jou.

Stier

Een Stief knuffelt om zo dichter bij zijn of haar partner te komen. Met een romantische knuffel, laat een Stier zien dat die echt van jou houdt. Een Stier ligt het liefst met het gezicht naar zijn of haar partner toe. Zo kunnen jullie elkaar in de ogen kijken. Een arm ligt dan subtiel over jouw middel.

Lees ook: Vrouwen met déze sterrenbeelden zien er jonger uit dan ze eigenlijk zijn

Kreeft

Een Kreeft knuffelt niet zomaar iedereen. Ontvang jij een knuffel van een kreeft, dan is dit een bijzonder moment. Dit betekent dat een Kreeft zich open durft te stellen naar jou. Lepeltje-lepeltje is de favoriete positie van een Kreeft.

Leeuw

Een Leeuw knuffelt niet op de traditionele manier. Hij of zij vindt het prima om naast jou op bed te liggen en gewoonweg dichtbij jou te zijn. Een Leeuw is niet zo van het aanraken. Voor een Leeuw is deze positie al een hele stap.

Vissen

Vissen vinden het heerlijk om te knuffelen en dromen hier zelfs over. Vissen vinden het fijn om met hun hoofd op jouw schouder te liggen en leggen ook nog een been over jouw benen heen. Hij of zij vindt het fijn om iemand te hebben die een veilig en vertrouwd gevoel oproept.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  T douwstra
  Heerlijk blad vriendin iik lees heet al jaren nu in een nieuwe versie
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Arnaud Verheyen
  Dus een Schorpioen knuffel je beter niet dan?
  Beantwoorden