seksleven

Jullie seksleven een boost geven? Probeer déze 5 spelletjes

Het is helemaal niet erg als jullie seksleven soms een boost nodig heeft. Probeer déze 5 spelletjes om weer dichter tot elkaar te komen.

1. Wat is het?

Probeer de tactiele zintuigen van je partner te prikkelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van veren, ijsblokjes en sponsjes. Verras je partner door hem of haar hiermee te masseren.

2. Bordspel

Er zijn verschillende erotische bordspelen, maar je kunt er natuurlijk ook zelf eentje maken (nóg origineler). Bedenkt je eigen regels. Degene die verliest, moet de ander belonen met een sensuele handeling.

3. Truth or Dare

Samen met je partner schrijven jullie seksuele handelingen en/of verlangens op verschillende kaartjes (wind me op zonder je handen te gebruiken of vertel me wat je dacht toen we voor het eerst seks hadden). Verzin ook vragen waar je het antwoord van je partner nog niet direct op weet (vind je mij veranderd de laatste jaren? Welk standje zou je nog wel eens willen uitproberen?). Doe deze kaartjes vervolgens in een kom en schud er even mee. Om de beurt pakken jullie een kaartje.

Lees ook:  Waarom veel mensen het liefst seks in het donker hebben

4. Rollenspel

Voor dit spel moeten jullie uit jullie comfort zone durven te stappen. Vertrek naar de slaapkamer en verzin een scene of situatie die jullie samen gaan naspelen.

5. Verven

Je hoeft geen Picasso te zijn om dit spelletje te kunnen spelen. Er bestaat eetbare lichaamsverf waarmee jullie elkaars lichaam kunnen beschilderen. Als je klaar bent met je kunstwerk, kun je het er natuurlijk zelf eerst van aflikken. Hierna is je partner aan de beurt.

Lees ook: Renate is de minnares van haar baas: ‘Ik wil meer dan alleen seks’

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.cu.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.