satisfyer reviews

10x de grappigste reviews over Neerlands meest begeerde seksspeeltje: de Satisfyer

Voor menig partner is het een geduchte concurrent, voor menig vrouw onmisbaar in haar nachtkastje. Je kunt zeggen wat je wil over de Satisfyer, maar Neerlands bekendste seksspeeltje brengt heel wat teweeg. Zeker als je de reviews mag geloven.

Review over de Satisfyer

De muisstille luchtdruk vibrator belooft dat je ogen niet meer stoppen met draaien zodra je ‘m gebruikt. De Satisfyer (hier te koop voor € 34,50) stimuleert je clitoris zonder direct contact met de huid te maken. De ‘explosieve sensatie’ zorgt ervoor dat je moeiteloos je hoogtepunt bereikt. Veel vrouwen zweren bij dit speeltje, omdat het in tegenstelling tot sommige partners wel de klus geklaard krijgt. En nog rap ook, als het moet.

Er zijn inmiddels duizenden reviews geschreven over de Satisfyer. Omdat de één nog komischer is dan de ander presenteren we je hierbij de tien grappigste recensies.

1. Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen

“Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m’n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. ‘Even proberen,’ zei ze. Toen ze was klaargekomen wilde ze ook nog even met de massagestaaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze ging al heel vlug weer voor de Satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax. Toen hop met wiebelende beentjes naar de keuken en hop, even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank.

Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel orgasmes gunt. Beter Valentijnscadeau dan weer een suf bosje bloemen.”

2. Vriend heeft hem weggegooid

“Krijg je ook nog iets van korting als je vriend hem weg heeft gegooid omdat ik hem te vaak gebruikte?”

Lees ook: Marije: ‘Pas nu, op mijn 43ste, kan ik van seks genieten’

3. Zwemmen in Bacardi Lemon

“In no time lag ik te zwemmen in Bacardi Lemon.”

4. Geen vent meer nodig

“Als er een hemel bestaat dan heb ik die met dit apparaat toch echt gevonden? Je wordt er volledig in mee gezogen, bewust van de realiteit ben je niet meer en binnen de kortste keren voelt ’t als knallend vuurwerk en ga je vanzelf sterretjes zien. Makkelijk meerdere keren achter elkaar zo voelt het na een aantal keer alsof je volledig leeg gezogen bent, kan hier een man tegen op? ECHT NIET. Na het vinden van dit apparaat heb ik geen vent meer nodig!”

5. Mijn vriend de deur uitgedaan

“Echt een toppertje, zo mijn vriend de deur uitgedaan. Wil echt niks anders meer.”

6. Ook een foto naar de vriendinnen-app kon niet ontbreken

“Soms moet je eens wat nieuws proberen. In dit geval voor mijn partner, ik vond namelijk dat het soms wat te wensen overliet en dat zij zich niet helemaal bevredigd voelde. Daar moest naar mijn mening even wat verandering in komen, en zo kom je aan het speuren en ga je op zoek naar iets wat wellicht een toevoeging is zowel voor ons samen, als voor haarzelf. Bij het geven, en het uitpakken, van het cadeau kon ik rekenen op een beetje bijzondere blik.

Na het uitgepakt te hebben keek ze nog eens zo van: is dit serieus? Uhm ja! Direct aangezet en uitgeprobeerd, eerst nog wat onwennig gegiechel, maar al snel ging de ademhaling anders worden en bewogen de heupen al mee! HEMEEEELLSSS was wat er later uitgekraamd werd. Ook een foto naar de vriendinnen-app kon niet ontbreken met de tekst: ik blijf vandaag in bed. Later op de dag is het onderling eens uitgebreid besproken, waarbij ik de vraag kreeg of ik niet een app-groep met de mannelijke kant kon opzetten en ze deze tips geven. Ondanks dat ze mij eerst een beetje verbaasd aankeek waarom ik zo’n cadeau had gekocht, wil ze het niet meer missen! Aanrader 100%!”

Lees ook: Veronique: ‘Ik kreeg zelden een orgasme, tot ik seksspeeltjes ontdekte’

7. Beste aankoop ooit, op mijn huis na

“Na alle positieve recensies gelezen te hebben heb ik het ook maar eens geprobeerd. Wauw. Beste aankoop ooit, op mijn huis na. Ik raad iedereen dit product aan!”

8. Ik dacht dat ik in bed wel een handige Harrie was

“Ongelofelijk. Ik dacht dat ik in bed wel een handige Harrie was, maar dit doen geeft mijn vriendin orgasmes in tijd en kwaliteit waar ik slechts van kan dromen. De v2 is daarnaast nog een stuk stiller ook, wat nooit verkeerd is als we een avondje bij de schoonouders logeren. Ik durf te zeggen dat dit apparaat het speelveld veranderd heeft. Mannen, tegen de snelheid en lekkerheid van dit orgasme ga je niet opboksen. Echter doe je je vriendin/vrouw/FWB tekort door hen deze ervaring niet te laten beleven. Besides, vaak is het juist een mooie gelegenheid om zelf daarna aan de slag te gaan. ;-)”

9. Met dit speeltje wordt elke man overbodig

“Met dit speeltje wordt elke man overbodig. Het enige kleine minpunt is dat hij best veel geluid maakt. Oppassen dus als er opeens kinderen naast je bed staan.”

10. Ik hoef geen vent meer

“Ik hoef geen vent meer.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: EasyToys
Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.