Canva1 2022 07 06t120439.700

Het perfecte dank-je-wel voor de juf of meester

De zomervakantie voor het basisonderwijs staat voor de deur. De eerste regio (regio Midden) heeft al zomervakantie vanaf 9 juli, daarna is het de beurt aan regio Noord vanaf 16 juli en de hekkensluiter is dit jaar regio Zuid. Daar begint de zomervakantie op 23 juli.

Het is dus de hoogste tijd om een bedankje te gaan regelen voor de juf of de meester.

Nu kan dat, over het algemeen, best een klein cadeautje zijn. Een zelfgemaakte kaart is in de meeste gevallen al een cadeau op zich. Maar wat nu als je kind afscheid neemt van de basisschool? Dan wil je nog één keer goed uitpakken, toch?

De tastea tastingbox is een aanrader!

Je kunt de meeste juffen en meesters wel uittekenen met een mok in hun handen. Een mok waar vaker thee dan koffie in te vinden is. Hoe leuk is het om daarop in te springen met een cadeautje namens jouw spruit? Natuurlijk vind je op de site van tastea heel veel heerlijke teablends in verschillende smaken, maar kiezen voor een ander is en blijft erg moeilijk. Het is dan, wellicht, een beter idee om te kiezen voor een tastingbox. Zelf heb ik de tastea tastingbox “The Essence of Tastea”mogen proberen en ja, ik heb er ook een besteld voor de juf van mijn zoon. Nu was ik misschien nét even te vroeg met bestellen, want je kunt nu ook de “A Taste of Tastea’s Summer box” op de site vinden. Misschien bestel ik die nog wel even voor mezelf!

Wat zit er in zo’n box?

Voor je de box ook maar opent ervaar je de luxe van tastea al. De doos is schitterend vormgegeven en af te sluiten met een magneetstrip. Wanneer je de box opent, zie je dat er maar liefst 8 blikjes met losse thee in te vinden zijn. Deze blikjes zijn, stuk voor stuk, gevuld met een heerlijke teablend. Ik had de eer deze theeën allemaal te mogen proeven en ik zal van een paar ervan beschrijven wat ik ervan vond.

Green dream

Schermafbeelding 2022 07 06 Om 12.05.56

De Green Dream thee is direct een goede binnenkomer. Deze thee is wat zoet door de papaya en de ananas, maar ook heerlijk fris door het citroengras. Vooral dit laatste zie je direct zodra je het blikje opent. Deze thee is heerlijk op een wat frissere avond, maar ook geweldig voor op een warme zomerdag. Het bijzondere van deze thee is namelijk dat deze zowel warm als (ijs) koud te drinken is.

Mojito

Schermafbeelding 2022 07 06 Om 12.06.40

Denk je bij een mojito aan een alcoholische versnapering met, onder andere, rum, limoensap, rietsuiker en munt? Dan had je vast niet verwacht een teablend te vinden die minstens net zo lekker smaakt, maar geen alcohol bevat! De Mojito is niet zomaar een theetje, nee, hier moet je echt even voor gaan zitten om er ten volle van te kunnen genieten. De thee heeft veel van dezelfde ingrediënten als het bekende Cubaanse drankje, denk dan aan munt, limoen, citroengras en, natuurlijk, groene thee. Je kunt er, als je dat wilt, lekker een lepeltje rietsuiker in doen om de ervaring compleet te maken, maar écht nodig is dat niet. De thee is zo ook al heerlijk!

Pop ’n chill

Schermafbeelding 2022 07 06 Om 12.07.28

Naar mijn idee de meest verrassende thee uit de tastingbox. Deze Pop ’n chill-thee ruikt heerlijk zoet naar aardbeien, appel en kaneel. Wanneer je het blikje open doet voeren de aardbeien de boventoon. Wat je niet zult verwachten is dat de Pop ’n chill zo heet omdat er daadwerkelijk stukjes popcorn in te vinden zijn! Hoe bijzonder is dat! Deze thee is, net als de Green Dream, zowel warm als koud te drinken en zal je verlangen naar zoet en snoep doen afnemen. Tip: vul de drinkflessen voor onderweg met deze heerlijke thee en geniet er de hele dag van

Ik ga, natuurlijk, niet alle theeën beschrijven die in de tastingbox te vinden zijn. Het is veel leuker om dat zelf te ervaren. Bestel de thee via de site van tastea
voor de juf, de meester én voor jezelf!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met tastea.