Leuk om te weten: dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Op zoveel mensen word je gemiddeld verliefd in je leven

Terwijl de één nog steeds samen is met zijn of haar jeugdliefde, is de ander jarenlang op zoek naar ware liefde. Dit onderzoek wijst uit op hoeveel mensen we gemiddeld verliefd worden.

Uit een publicatie van Elephant Journal blijkt dat de meeste personen gemiddeld op drie mensen – of eigenlijk drie types – verliefd worden. Over deze types gaat het.

De persoon die goed lijkt

Dit type is vaak je eerste liefde. Je bent nog jong, hebt geen vergelijkingsmateriaal en gaat helemaal in elkaar op. Daarom is het meestal een dramatische en meeslepende liefde. Toch loopt het niet altijd goed af. Jullie worden ouder, leren elkaar én jezelf steeds meer kennen en worden minder naïef. Gevolg? Je eerste liefde leek mooi, maar is uiteindelijk niet voor altijd.

Lees ook: Zo lang duurt het gemiddeld om over je ex heen te komen

De persoon waarvan je wilde dat hij/zij goed was

Meestal komt deze liefde wat later in je leven. Je probeert tevergeefs iets van deze relatie te maken, maar hij of zij blijft je kwetsen. Na veel wikken en wegen besluit je er uiteindelijk een punt achter te zetten. Hoe graag je ook zou willen dat het werkte…

De persoon die goed voelt

Dan hebben we het meestal over De Ware. Jullie voelen je op je gemak bij elkaar en weten allebei dat het gewoon goed zit. Natuurlijk is ook deze relatie niet vlekkeloos. Ruzie of onenigheid hoort er nu eenmaal bij. Dit is eigenlijk de fijnste en meest relaxte relatie van allemaal.

Ook interessant: Dít is waarom we onze partner soms iets minder aantrekkelijk vinden

Bron: Women’s Health. Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen