cadeau

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je partner? Let op déze dingen

Vind jij het ook zo lastig om een leuk kerstcadeautje voor je partner te bedenken? Wij vertellen je waar je op moet letten, om zo hét perfecte presentje te vinden.

Liefdestalen

Wist jij dat er in totaal vijf liefdestalen zijn? Dit wil zeggen dat iedereen op een andere manier zijn of haar liefde voor de ander laat zien. Zo koopt de één wekelijk bloemen voor zijn of haar partner. Een ander laat zijn of haar liefde liever zien door fysieke aanrakingen of juist door lieve woorden. Door de liefdestaal van je partner duidelijk te krijgen, weet jij precies welk cadeautje perfect bij hem of haar past:

1. Dienstbaarheid

Dit is de partner die erg behulpzaam is. Hij of zij neemt vervelende klusjes met alle liefde van je over. Op deze manier laat deze persoon zien dat die van je houdt.

Cadeautip: neem een (grote) taak over die op zijn/haar to-do lijstje staat. Ook kun je kiezen voor een cadeautje waardoor zijn of haar dag gemakkelijker verloopt. Denk aan een mooie powerbank of een fijn koffiezetapparaat.

2. Fysieke aanraking

Dit is de partner die graag knuffelt en houdt van fysieke aanrakingen. Ook houdt hij of zij graag jouw hand vast tijden een film of een wandeling. Voor hem of haar is dit de ultieme vorm van liefde.

Cadeautip: een spannend seksspeeltje voor jullie samen zal hij of zij zeker waarderen. Ook kun je zelf een voucher maken voor een sensuele massage die je partner op elk gewenst moment mag inleveren.

Lees ook: Net zo verliefd als toen: 9 tips om je relatie een boost te geven

3. Cadeaus

Dit is de partner die jou graag verwent met cadeautjes. Het gaat hem of haar niet om het uitgeven van geld, maar door cadeautjes wil deze persoon jou laten zien dat die jou écht goed kent.

Cadeautip: koop een aantal kleine cadeautjes en vertel hem of haar iedere dag één cadeautje te openen. Ook kun je deze persoon verrassen met een maandelijkse goodiebox.

4. Tijd en aandacht

Deze partner brengt graag veel tijd met jou door. Hij of zij hecht veel waarde aan quality time voor jullie tweetjes.

Cadeautip: boek een weekendje weg voor jullie tweeën of zoek een leuke cursus die jullie samen kunnen volgen.

5. Positieve woorden

Deze partner laat zijn of haar liefde zien door complimentjes en lieve opmerkingen. Voel jij je onzeker? Dan neemt hij of zij uitgebreid de tijd om jou weer goed te laten voelen over jezelf.

Cadeautip: een handgeschreven kaart waarop je uitgebreid beschrijft waarom je zo van hem of haar houdt. Een ander idee is een mooi boek waar jij in de binnenkant een lief persoonlijk berichtje schrijft.

Weet jij welke liefdestaal jouw partner heeft?

Lees ook: Bewezen: elkaar plagen is goed voor je relatie

Foto: GettyImages
Bron: MindBodyGreen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen