Leuke dingen doen

Deze nieuwe series verschijnen in september op Netflix

De zomer is voorbijgevlogen, ineens is het september. Hoog tijd om wat nieuwe series te delen die deze maand op Netflix verschijnen.

Nieuwe series

The Spy

In deze mini-serie speelt Sacha Baron Cohen de rol van Eli Cohen, een Israëlische spion die in de jaren zestig actief was Syrië. Vanaf 6 september te zien.

Unbelievable

Nóg een mini-serie. De tiener Marie Adler doet aangifte, omdat ze ’s nachts in haar slaapkamer is aangevallen, maar niemand gelooft haar. Er is ook geen bewijs van deze indringer. Twee detectives die met vergelijkbare zaken bezig zijn, gaan op onderzoek uit. Vanaf 13 september te zien.

Lees ook: Deze series en films verschijnen in augustus op Netflix

The I-Land

Het heeft wel iets weg van de serie Lost, die van 2004 tot 2010 te zien was. Tien vreemdelingen worden wakker op een tropisch eiland. Al snel ontdekken ze dat niets is wat het lijkt en moeten ze met elkaar zien te overleven. Vanaf 12 september te zien.

The Politician

Payton weet al vanaf zijn zevende dat hij de president van Amerika zal worden. Maar voor het zover is, staat er een andere hindernis op hem te wachten: Saint Sebastian High School. Vanaf 27 september te zien.

Series met een nieuw seizoen

– Rupaul’s Drag Race, seizoen 11 (nu te zien)
– Elite, seizoen 2 (vanaf 6 september)
– Hip-Hop Evolution, seizoen 3 (vanaf 6 september)
– Jack Whitehall: Travels with my Father, seizoen 3 (vanaf 6 september)
– Explained, seizoen 2 (vanaf 26 september)

Foto: Courtesy of Netflix

Reageer op dit artikel