Leuke dingen doen

Deze series en films verschijnen in augustus op Netflix

De hittegolf is voorbij. En deze temperaturen lenen zich prima voor een avondje Netflixen. Deze nieuwe series en films verschijnen in augustus.

Nieuwe series

The family

In deze zesdelige documentaireserie duiken we in The Fellowship, ook wel The Family genoemd. Deze mysterieuze Christelijke gebedsgroep heeft veel invloed in Washington, maar verder is er nog weinig over bekend. Vanaf 9 augustus te zien. Kijk je graag documentaires? Deze moet je zéker niet overslaan op Netflix.

Falling Inn Love

Een zakenvrouw wint een hotelletje in Nieuw-Zeeland. De renovatie krijgt een andere wending wanneer haar aannemer nogal aantrekkelijk blijkt te zijn. Er is helaas nog geen trailer beschikbaar, maar je kunt je vast een voorstelling maken. Vanaf 29 augustus te zien.

13 geboden

Deze Vlaamse misdaadreeks was al een groot succes in Groot-Britannië en de VS. Een misdadiger laat zich tijdens zijn daden inspireren door de 10 geboden. Politie-inspecteurs Vicky en Peter gaan naar hem op zoek. Vanaf 30 augustus te zien.

Lees ook: deze films en series verschenen in juli op Netflix

Series met een nieuw seizoen

– Dear White People, seizoen 3 (2 augustus)
– Derry Girls, Seizoen 2 (2 augustus)
– Glow, seizoen 3 (9 augustus)
– Las Chicas del Cable, seizoen 4 (9 augustus)
– Mindhunter, seizoen 2 (16 augustus)
– Workin’ Moms, seizoen 3 (29 augustus)

Nieuwe films

Otherhood

In deze komedie besluiten drie eenzame vrouwen hun zoons op te zoeken in New York. Maar daar zitten de mannen totaal niet op te wachten. Vanaf 2 augustus te zien.

Foto: Netflix / Linda Kallerus

Reageer op dit artikel