Ontwerp Zonder Titel 2021 04 21t100116.397

Met déze truc blijft je friet van McDonald’s altijd knapperig na het afhalen

Je had je zo verheugd op die knapperige dunne frietjes van MacDonald’s. Bij thuiskomst blijken de frietjes al slap. Hier hebben wij nu dé oplossing voor.

Perfecte frietjes

De frietjes van Mconalds’s zijn voor veel mensen een ultiem genot. Dun, knapperig en met voldoende zout besprenkelt. Deze frietjes helpen je ergste kater te bestrijden en bieden ook wel eens steun bij liefdesverdriet. Nu dat we alleen nog maar thuis kunnen genieten van dit heerlijke comfort food, is het wel erg jammer dat de frietjes snel slap worden. Gelukkig blijkt er nu een oplossing voor dit probleem. De tip komt van Bruno Bouchet, een radiomaker, die als tiener werkzaam was bij een MacDonald’s in Australië.

Lees ook: Handig: door dit jaar déze 17 dagen op te nemen ben je 31 dagen vrij

Nooit meer slappe friet

Wat blijkt? Het probleem van de slappe frieten heeft te maken met de zak waarin deze frietjes worden vervoert. Het lijkt alsof deze zak de frietjes lekker warm houdt. Veel mensen maken of houden de zak dan ook dicht tijdens hun ritje naar huis. Door deze zak worden de frietjes als het ware gestoomd. Met als resultaat dus die slappe frietjes die je niet wilt. Wat je wél zou moeten doen, is de zak openen en de frietjes horizontaal neerleggen. Hierdoor wordt de warmteafvoer vertraagt. Leg vervolgens je burgers op de frietjes om alles warm te kunnen houden. Het allerbelangrijkste is dus om de zak te laten ademen. Nooit meer slappe frietjes vanaf nu dus.

Lees ook: Handig: dít zijn 7 dingen die positieve mensen altijd doen

Foto: ANP
Bron: her.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen