Mafs Trouwlocaties

Trouwen in stijl? Dit zijn de mooie trouwlocaties uit Married At First Sight

Statige panden, een natuurrijke omgeving en een romantische sfeer: dat zijn drie ingrediënten waarop de trouwlocaties in Married At First Sight lijken uitgekozen. Maar hoe heten de prachtige trouwlocaties waar onbekende koppels elkaar eeuwige trouw beloven?

MAFS trouwlocaties

Wie het aandurft om te trouwen met een vreemde in Married At First Sight, trouwt op een A-plek. Denk aan sprookjesachtige kastelen, intieme locaties en historische plekken: aan de MAFS trouwlocaties ligt het niet. De mooiste plekken die ons land rijk is, vormen steevast het decor waar de altijd zenuwachtige koppels elkaar voor het eerst bij het altaar ontmoeten.

Maar wat als je zélf op een locatie à la MAFS wil trouwen? Of als je even wil wegdromen bij de plekken waarop de deelnemers het liefdesexperiment aangaan? Dan is het goede nieuws dat de MAFS trouwlocaties niet geheim zijn. Hieronder zie je ze.

Landhuis Wolfslaar

Trouwen in stijl doe je bij landhuis Wolfslaar in Breda. Deze prachtige locatie is te zien in het negende seizoen van MAFS en in 2023 uitgeroepen tot trouwlocatie van het jaar in de provincie Noord-Brabant. Zwijmel maar mee met deze plaatjes: het hele jaar door is het een sprookjesachtige plek in het zuiden van het land om elkaar het jawoord te geven.

Buitenplaats Amerongen

In de buurt van Utrecht vind je kasteel Amerongen. Het landgoed rondom het kasteel geeft een prachtige (en vorstelijke!) ambiance aan iedere bruiloft: óók die van menig MAFS-kandidaat. Van de achttiende eeuwse kasteeltuinen tot de historische gebouwen, als je de plaatjes ziet snap je wel waarom mensen deze plek kiezen om te trouwen.

Buitenplaats Sparrendaal

Een plek waar je Carlo Boszhard en de cameraploeg van MAFS menig keer hebt gezien zonder dat je de naam weet, is buitenplaats Sparrendaal op de Utrechtse Heuvelrug. Het romantische decor voor vele MAFS-huwelijken. Hier zijn al verschillende kandidaten het liefdesavontuur ingestapt door ‘ja’ te zeggen tegen een onbekende bruid of bruidegom.

Huis Scherpenzeel

Wie op zoek is naar een trouwlocatie in Gelderland hoeft niet verder te zoeken. Het is niet voor niks dat de makers van Married At First Sight voor huis Scherpenzeel in het gelijknamige dorp hebben gekozen als één van de MAFS trouwlocaties. Het statige witte kasteel uit de zestiende eeuw steekt prachtig af tussen het groen dat de omgeving te bieden heeft.

Vriendin’s favoriet

Het lijkt zo makkelijk: een bruidsjurk, een locatie, die tweehonderd houten witte klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Toch bleek ook Aaf Brandt Corstius niet immuun voor de stress, de tranen, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen tijdens het voorbereiden. Als ze nog eens trouwt dan volgt ze alle tips in dit boekje. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Nander de Wijk / NT Visuals